Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконкому №02-03 «Про порядок денний засідання виконавчого комітету №1 від 31.01.2022»

Кількість переглядів: 61
Скликання: --
Сесія: --
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 03.02.2022
Номер документу: 02-03
Назва документу: Про порядок денний засідання виконавчого комітету №1 від 31.01.2022
Прикріплені файли:
  1. ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ, ВМІЩЕНИХ У ПРОТОКОЛІ № 1 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІД 31 СІЧНЯ 2022 року (0.05 МБ)
  2. Про виконання плану заходів виконавчого комітету Виноградівської сільської ради щодо реалізації Концепції розвитку електронної демократії в Україні (0.03 МБ)
  3. Про виконання плану заходів щодо реалізації норм Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» у Виноградівській ОТГ за 2021 рік (0.03 МБ)
  4. Про план заходів щодо реалізації норм Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» у Виноградівській ОТГ на 2022 – 2025 роки (0.03 МБ)
  5. Про виконання плану заходів з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Виноградівській ОТГ у 2021 році (0.04 МБ)
  6. Про заходи щодо протидії поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу на території сільської ради (0.04 МБ)
  7. Про постановку на Чергу на перебування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 16 до 18 років, а також осіб з їх числа віком від 18 до 23 років на соціально квартирному обліку по Виноградівській сільській раді ( ТГ ) (0.04 МБ)
  8. Про затвердження Протоколу №1 засідання тимчасової місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо визначення потреби забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на соціальному к (0.04 МБ)
  9. Про надання житла соціального призначення дітям –сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування (0.04 МБ)
  10. Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на підвідомчій території Виноградівської сільської ради (0.04 МБ)
  11. Про взяття дитини, позбавленої батьківського піклування на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов (Бабенко С.І.) (0.03 МБ)
  12. Про надання матеріальної допомоги (0.04 МБ)
  13. Про розгляд протоколів про адміністративні правопорушення (0.03 МБ)
  14. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень та видачу ордера на видалення аварійно-небезпечних дерев (0.03 МБ)
  15. Про затвердження проектно-кошторисної документації (0.03 МБ)
  16. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надає Виноградівське сільське комунальне господарство Виноградівської сільської ради на території сіл: Виноградове, Тарасівка, Клини, Прив (0.04 МБ)
  17. Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Виноградівська сільська рада Херсонського району Херсонської області, та Порядку відшкодування цих витрат (0.05 МБ)
  18. Про внесення змін та доповнень до рішення № 170 від 20.10.2021 «Про затвердження списку осіб - отримувачів соціальних послуг, які надаватимуться надавачем соціальних послуг - комунальною установою: «Центр надання соціальних послуг Виноградівської (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь