Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

 

 

26 Липня, 2024 р., 10:50
Турбуватися про себе буває складно. Тому нормально, що в процесі трапляються «але». Головне, помітити їх вчасно, щоби вони не перешкоджали тобі робити важливі речі. Тож, скільки у тебе пустих записників і корисних вправ у збережених? Може, настав їх час? 😉 Дай знати, якщо і в тебе з піклуванням про себе «так, але…» 👍
25 Липня, 2024 р., 10:17
24 липня Український ветеранський фонд оголошує старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: шлях відновлення.
24 Липня, 2024 р., 12:34
За сприяння Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України продовжується всеукраїнська інформаційна кампанія «10 років спротиву окупації Криму. Спротив триває».
23 Липня, 2024 р., 11:56
Цього року проводиться ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.
22 Липня, 2024 р., 12:53
 Гепатит — це захворювання печінки запального характеру, як правило, вірусного походження.
19 Липня, 2024 р., 09:32
У такі моменти нам усім страшно. Але діти особливо вразливі. Вони можуть стресувати вже тому, що не розуміють, що відбувається ☝️
17 Липня, 2024 р., 12:44
Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема - підпалів автомобілів українських військовослужбовців.
12 Липня, 2024 р., 10:39
Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експерементального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» від 23 травня 2023 року № 524 створено резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі – Резерв відновлення).
10 Липня, 2024 р., 10:43
21 батальйон спеціального призначення є окремим підрозділом у складі Президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького (ОПБр) Сухопутних військ Збройних Сил України яка є когортою  найкращих синів нашої Батьківщини та уособленням  близіких Українському воїну принципів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь