Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотека - скарбниця всіх багатств

Дата: 07.02.2018 10:36
Кількість переглядів: 772

Фото без описуСучасний світ майже нівелював традиційне телебачення , настільні ігри , безпосереднє , близьке спілкування , частково книги , навіть бібліотеки стали електронними та віртуальними. Інтернет , обчислювальна техніка , глобальна павутина , різні гаджети та планшети заполонили все навколо. Все одно люди продовжують ходити в традиційні бібліотеки , які і зараз є незамінним поки джерелом знань , емоцій , навчання і досвіду .
У бібліотеці сама атмосфера приміщення – храму духовності та книг налаштовує на серйозність , велич , високу мораль , моральність і спрагу знань . На стелажах , полицях мирно покояться улюблені чудові книги , які так і просяться до нас у руки , щоб ми прочитали їх , набралися у них знань , премудрості , перетворень , розширили свій кругозір і направили своє життя , близьких , суспільства в правильне русло вічності , духовності , віри і благопристойності .
Зайшовши до бібліотеки , ми внутрішньо стаємо суворіше , правильніше , голос говорить напівпошепки , велично , пустощі йдуть з голови, зростає зосередженість , люди починають відчувати себе піднесеніше і цнотливі , тому що немає вірніше одного, ніж книга , яка не підведе ніколи .
Серце кожної бібліотеки – читальний зал , де можна посидіти в тиші і спокої подумати , почитати пресу , переглянути сторінки історії в енциклопедичному словнику , підготувати уроки , написати реферат або поплисти по хвилях захоплюючого роману. Тут людина внутрішньо очищається від скверни , стає значно краще духовно , випромінюючи тепло і щастя .
Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями. Саме з цією метою
01 лютого 2018 року в Брилівську шкільну бібліотеку на бібліотечний урок завітали учні 3-Б класу з класоводом, Порубльовою Світланою Миколаївною.
Бібліотекар Дуцар Варвара Іванівна провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, познайомила дітей з правилами користування книгою, як потрібно поводитися в бібліотеці, діти читали вірші про пори року, про тварин, про Україну. Час в бібліотеці пролетів стрімко. На згадку Варвара Іванівна подарувала дітям листівки-пам‘ятки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь