Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про американську програму бізнес стажування «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві»

Дата: 18.06.2018 14:29
Кількість переглядів: 636

Фото без описуРада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».

Термін стажування у США: з 27 жовтня по 17 листопада 2018 року.

Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 13 липня 2018 року.

 Для участі у Програмі стажування запрошуються:

• Будівельні компанії, які займаються цивільним і комерційним будівництвом;

•Спеціалісти, які приймають технічні та фінансові рішення в компанії (головні інженери, керівники проектів);

• Асоціації, постачальників і виробників будівельних матеріалів.

У програмі братимуть участь компанії з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану і України.

 Вимоги до кандидатів:

• Значний досвід роботи в даній галузі;

• Керівна посада в своїй компанії;

• Знання англійської мови необов’язкове.

Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США:  Програма САБІТ покриває витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчальних занять; послуги перекладачів в робочі години; мед. страховку на випадок екстреної необхідності і 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.

 Мета програми – надати учасникам можливість познайомитися з промисловим сектором США і місцевими нормами і правилами, встановити цінні ділові знайомства, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, досягти розуміння ринкових бізнес-концепцій. Введення в енергоефективне цивільне і комерційне будівництво в Сполучених Штатах.

Орієнтовна програма стажування: Програма розрахована на 3 тижні. Перший тиждень присвячено навчанню і може включати заняття на теми нормативних процедур, законодавства, стандартів, сертифікації, бізнес-планів, міжкультурних переговорів і управління як для асоціацій, так і для міжнародного бізнесу. Це буде доповнено відвідинами і зустрічами на місцях за участю представників будівельної галузі, що працюють в області енергоефективного будівництва в кількох регіонах Сполучених Штатів.

 Документи на конкурс:

  1. Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами;

  2. Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);

  3. Лист рекомендація (російською і англійською мовами).

 Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov , бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку.

Більш детальну інформацію про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь, Інструкцію з заповнення Анкети можна отримати з Додатка 1.

Копія Анкети (Додаток 1) розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 13, за гіперпосиланням:

http://glavrada.org/files/ee-construction-2018.doc .

Всі додаткові питання щодо Програми, документів, вимог участі тощо – спрямовувати до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:

Email: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov

Тел. + 38 044 521 5222

Мобільний: + 38 063 298 8267

Факс: +38 044 521 5430.

Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з їх заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь