Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кількість лікарняних зростає.

Дата: 23.09.2021 08:12
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

 

Пандемія Covid -19 спричинила суттєве зростання кількості та тривалості лікарняних українських працівників, яке спостерігається досі. З початку року на оплату до Олешківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області передали листки непрацездатності на суму 11457125,87 грн. 

З початку року 109 осіб знаходились на оплачуваній за кошти Фонду соціального страхування самоізоляції під медичним наглядом або перебували в спеціалізованих закладах охорони здоров’я в разі контакту з хворим на  Covid -19 з метою упередження поширення корона вірусної хвороби, в тому числі і медичні працівники. 

З початку пандемії Олешківське відділення отримало 94  повідомлення про клінічно підтверджені випадки захворювання медичних працівників на  Covid -19, з них 2 випадки смертельні. Розслідування завершено по 94 випадках, 40 з них визнано пов’язаним з виробництвом. Нагадаємо, зв'язок інфікування медика із виробництвом визначає комісія із розслідування, що створюється закладом охорони здоров’я (у випадку смерті, якщо його посада і місце роботи включені до переліків відповідно до постанови КМУ №1 від 05.01.2021), Держпраці  (у випадку смерті, якщо посада та/або місце роботи не включені до переліків) та роботодавцем (у інших випадках), висновок комісії залежить від висновків епідрозслідування МОЗ і діагнозу профпатолога.

Нагадаємо, гостре професійне захворювання медичних і інших працівників на Covid -19, яке настало внаслідок інфікування під час виконання посадових обов’язків, вважається нещасним випадком на виробництві та передбачає страхові виплати та послуги від Фонду соціального страхування України.

 

Страховий експерт з охорони                                                                                                           

Олешківське відділення У ВД ФССУ                                                                                     

в Херсонській області                                                                           О.В.Козир


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь