Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наближаємо перемогу разом!

Дата: 10.07.2024 10:43
Кількість переглядів: 40

21 батальйон спеціального призначення є окремим підрозділом у складі Президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького (ОПБр) Сухопутних військ Збройних Сил України яка є когортою  найкращих синів нашої Батьківщини та уособленням  близіких Українському воїну принципів.

21 обсп ОПБр  –  сформований у березні 2022 року на початку повномасштабного вторгнення згідно плану по мобілізації та наказу про введення військового стану № 69 від 24.02.2022.

Батальйон виконував бойові завдання по обороні Київщини у 2022 році та виконує завдання на донецькому напрямку фронту з 2022 року і по теперішній час.

Сержантський і солдатський склад батальйону це як ветерани так і цивільні добровольці але сильні духом бійці, готові як до опанування нового в техніці бою та озброєнні так і до важких боїв з ворогом на у повний контакт.

Воїни підрозділу проходять навчання у кращих військових школах Північно-Атлантичного альянсу та Українських учбових центрах а після цього в боях за землі рідної держави на сході України проявляють найкращі риси та звитягу достойну звання Героя України, з кожним днем проведеним в боях стаючи кращими з кращих.

Youtube Telegram Facebook Instagram

21 ОПБР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь