Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішення сесії №01-04 «Про порядок денний 20 сесії 8 скликання від 24 січня 2022 року»

Кількість переглядів: 79
Скликання: VIII скликання
Сесія: Засідання чергової сесії №20
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 11.01.2022
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 20 сесії 8 скликання від 24 січня 2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2022 рік (0.03 МБ)
  2. Про затвердження Додаткових угод та Договорів оренди майна, що належить до комунальної власності (ТОВ ВКФ «СПЕКТР»; ФОП Вітвіцький О.С.) (0.03 МБ)
  3. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка (Коревін В.Ю. Коваленко М.В.) (0.03 МБ)
  4. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Бідашку А.Д.) (0.02 МБ)
  5. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Ковальчук Т. Л..) (0.02 МБ)
  6. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Кононенко М.М.) (0.02 МБ)
  7. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Кромп П. М.) (0.02 МБ)
  8. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Сіваков В.Л.)  (0.02 МБ)
  9. Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди (Соценко С. В.) (0.02 МБ)
  10. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Атаманюк І.С.) Тарасівський старостинський округ (0.03 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Бродель Т.О.) Тарасівський старостинський округ (0.03 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Котова Н. М., Козак С.Д., Крайнюк Л.І., Рожо (0.03 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Гольцова Т.М., Корнієнко Ю.М., Поліщук О.С., Наківайло П.М.) Тарасівський (0.03 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Херсонгаз» Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою ( Петриченко В.П..) Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( Пунгіна Т.Л. Маличенко М.С.) Брилівський старостинський округ (0.02 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок ( Нечай Л.Я. ) Брилівський старостинський округ. (0.02 МБ)
  18. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (смт. Брилівка, с.Мирне) (0.03 МБ)
  19. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Якименко Н. І., Шилова Л. І., Часник С. О., Трофименку Ю. В., Меркотан В. В (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Шаповал І. В., Шаповал І. С., Пікуль О. І., Мята А. М., Мята Л. А., Водопшин О. В., Мята М. А., (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки для передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства (Лєнь А. С.) (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Калегорський В. А., Калегорська О. А., Калегорська Л. О., Чумак О. С., Остапчук (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Усенко В. А., Кондратенко Н. С., Цілинко А. В., Цілинко К. В., Коваленко С. І., Коваленко М. І.) (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Лобач (Гаврилюк) С. М., Кудревський В. В.) (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (Довгий В. В., Швець М. А.) (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Гришко А. О. т (0.02 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Кудревська Л. А., Гаран А. В., Остапчук Н. І (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Херсонобленерго» (0.02 МБ)
  30. Про надання у власність земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Гутник Т. П.) (0.02 МБ)
  31. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки іншого сільськогосподарського призначення для розміщення складу (Жехаренко В. А.) (0.02 МБ)
  32. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (Ларіоненко В. С.) (0.02 МБ)
  33. Про продовження терміну дії рішення Виноградівської сільської ради ХІІІ-ї сесії VIІI скликання № 407 від 10.09.2021 р. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевос (0.02 МБ)
  34. Про внесення змін до рішення ХIII-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 401 від 10.09.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у влас (0.02 МБ)
  35. Про відведення земельної частки (паю) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Соценко Л. Г.) (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо проведення інвентаризації земельної ділянки в межах смт. Брилівка (0.02 МБ)
  37. Про внесення змін до найменування та установчих документів «Тарасівського опорного закладу повної загальної середньої освіти Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області» (0.03 МБ)
  38. Про надання дозволу Відділу освіти,культури та спорту Виноградівської сільської ради, Тарасівському ЗПЗСО на укладання договору оренди артезіанської свердловини (0.02 МБ)
  39. Про затвердження акта приймання -передачі майна з балансу «Клинівського закладу базової загальної освіти Олешківського району Херсонської області» в комунальну власність «Тарасівський опорний заклад повної загальної середньої освіти Виноградівської (0.03 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.05 МБ)
  41. Про затвердження Положення про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь