Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поіменне голосування №01-04 «Про порядок денний 42 сесії VII скликання від 10.09. 2019 року»

Кількість переглядів: 323
Скликання: VIII скликання
Сесія: 42 чергова сесія Виноградівської сільської ради
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 10.09.2019
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 42 сесії VII скликання від 10.09. 2019 року
Прикріплені файли:
  1. Список депутатів Виноградівської сільської ради присутніх на пленарному засіданні (1.02 МБ)
  2. Про порядок денний 42 сесії Виноградівської сільської ради (1.13 МБ)
  3. Про звіт сільського голови про підсумки роботи виконавчого комітету за перше півріччя 2019 року (1.15 МБ)
  4. Про хід і результати виконання програми соціально-економічного і культурного розвитку Виноградівської сільської ради та сільських цільових програм за перше півріччя 2019 року (1.17 МБ)
  5. Про хід і результати виконання сільського бюджету Виноградівської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2019 року. (1.18 МБ)
  6. Про фінансовий звіт КП «Технік» за перше півріччя 2019 року (1.11 МБ)
  7. Про фінансовий звіт Виноградівського сільського комунального господарства за перше півріччя 2019 року (1.15 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення 27-ї сесії сільської ради № 590 від 24.12.2018 «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Виноградівської сільської ради та сільських цільових програм на 2019 рік» (1.21 МБ)
  9. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №591 від 24.12.2018 р «Про сільський бюджет Виноградівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» (1.16 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення 27-ї сесії сільської ради № 593 від 24.12.2018 «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради» (1.21 МБ)
  11. Про переведення закладів освіти Виноградівської сільської ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності (1.18 МБ)
  12. Про погодження створення інклюзивної групи у дошкільному навчальному закладі (1.15 МБ)
  13. Про внесення змін до Порядку складання,затвердження та контролю виконання фінансового плану КНП «ЦПМСД Виноградівської сільської ради» (1.2 МБ)
  14. Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини чистого прибутку(доходу) КП «Технік» та Виноградівського сільського комунального господарства (СКГ) Виноградівської сілсьької ради на 2019 рік» (1.21 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Мінчук В.О., Дівуха В.П, Юхненко В.О.) Тарасівський старостинський округ (1.21 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Коваленко А.О., Меркотан Н.М., Ногай Н.І.,Естерлін Е.Ю.,Золощук Є.Ю.,Кобзар Л.А.,Гаврилова Т.В.) Тарасівський старостинський округ (1.22 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (Нікішенко І.С.,Котова І.І., Котов Ю.П., Старостюк Т.Ю., Старостюк (1.26 МБ)
  18. Про затвердження детального плану території земельної ділянки СТ «Дружба»(Брилівка) (1.18 МБ)
  19. Про надання дозволу щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для ведення ОСГ. (Брилівський старостинський округ) (1.2 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Верещак В.І.) (Брилівка) (1.18 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність( Бартош М.М. Коломійцев О.О. Статкевич Д.С.Черкесов С.А.)(Брилівка) (1.19 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( ПАТ ДПЗКУ «Брилівський елеватор») (1.21 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства у власність ( Слепухін А.О,.Педченко О.В.,Стебловський Д.В., Бартош М.М., Березницьк (1.25 МБ)
  24. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (1.22 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Нікішенко В. В., Целінко В. Г., Крупнік П. М., Нікішенко М. В., Якименко О. О., Гузенко Н. А., Дудченко Д. А., Пітік І. В., Старов І. І., Руден (1.42 МБ)
  26. Про включення до переліку земельних ділянок для набуття права на їх оренду на земельних торгах (аукціоні) (1.17 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою земельних ділянок, що підлягає продажу(права оренди) шляхом проведення аукціону (1.19 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства у власність (Ніколайцева С. В.) (1.21 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Панасюк С. А.) (1.18 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Кишиневська В. В.) (1.2 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Ботченко Н. В., Кишиневський Ю В., Кривошеєва В. М.) (1.21 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Соценко С. А., Онопрієнко М. Л., Шарий О. Г., Терзов В. М.. Цілинко К. М., Войнікова Г. М. Лєб (1.45 МБ)
  33. Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж села Виноградове Виноградівської сільської ради Олешківського району Херсонської області (1.17 МБ)
  34. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка (1.16 МБ)
  35. Про затвердження протоколів конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна та конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності Виноградівської сільської ради ( ФОП Марочкіна І.М.; ПП «МЦ «МЕД-СИТИ») (1.2 МБ)
  36. Про затвердження Додаткових угод та договорів оренди майна, що належить до комунальної власності (ФОП Марочкіна І.М.) (1.17 МБ)
  37. Про надання дозволу КП «Технік» Виноградівської сільської ралди на списання основних засобів (1.31 МБ)
  38. Про внесення змін та доповнення до рішення ХХХХХV-ї сесії сільської ради від 30.07.2010 року №742 «Про передачу комунального майна Виноградівської територіальної громади на праві повного господарського відання» (1.21 МБ)
  39. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності (пров. Спортивний, буд. 4, смт Брилівка) (1.16 МБ)
  40. Про надання дозволу на демонтаж металевої прибудови «а» Тарасівського сільського будинку культури Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (1.21 МБ)
  41. Про взяття на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради об’єктів комунальної власності (1.17 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь