Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поіменне голосування №01-04 «Про порядок денний 43 чергової сесії сесії VII скликання 2019 року»

Кількість переглядів: 348
Скликання: VIII скликання
Сесія: 43 чергова сесія Виноградівської сільської ради
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 17.10.2019
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 43 чергової сесії сесії VII скликання 2019 року
Прикріплені файли:
  1. Список депутатів Виноградівської сільської ради присутніх на пленарному засіданні 43 сесії (1.08 МБ)
  2. Про порядок денний 43 сесії Виноградівської сільської ради (1.12 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення 27-ї сесії сільської ради № 590 від 24.12.2018 «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Виноградівської сільської ради та сільських цільових програм на 2019 рік» (1.2 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №591 від 24.12.2018 р «Про сільський бюджет Виноградівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» (1.18 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення 27-ї сесії сільської ради № 593 від 24.12.2018 «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради» (1.21 МБ)
  6. Про затвердження мережі класів закладів загальної середньої освіти на 2019/2020 навчальний рік (1.15 МБ)
  7. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №856 від 10.09.2019р. «Про переведення закладів освіти Виноградівської сільської ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності» (1.21 МБ)
  8. Про внесення змін та затвердження Статуту у новій редакції Брилівського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Берегиня» Виноградівської сільської ради Херсонської області. (1.17 МБ)
  9. Про внесення змін та затвердження Статуту у новій редакції Тарасівського закладу повної загальної середньої освіти Виноградівської сільської ради Херсонської області. (1.19 МБ)
  10. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад (1.15 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність( Кухарчук В.А., Зайцев А.В.,Яблуновський В.О., Іващенко С.Г., Дівуха В.П.,Педченко О.В., Чорний О.І.Чорний Д.О Колєсніков М.М.) (1.2 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення Технічної документації щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки ( Кирилова С.М.Сабадахіна І.В.) (1.18 МБ)
  13. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого підсобного господарства (Татарченко Д.О. Круц В.О.,Круц О.В., Липай В.В., . Абрамова Л.Л., Коваленко М.Н., Супрун В.В., Гаран Г.П, Осіпкова Л. І., Войташенко Н.Г., . Гера (1.25 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки (Кулінська К.С.) Тарасівський старостинський округ (1.15 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (,.Макаренко В.П , Доценко О.А.,Сидорюк П.А, Сидорюк Т.В, Малашкевич А.А.,Коршун Т.А., Руда Н.В) Тарасівський старостинський округ (1.22 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення Технічної документації щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки(Гавриловій Н.А., Гаврилову С.П., Корнієнко І.Ю.) Тарасівський старостинський округ (1.18 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства ( Юрченко Л.В., ЮрченкоІ.І.,Михайлютенко І.І. ) Тарасівський старост (1.2 МБ)
  18. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (Виноградове) (1.13 МБ)
  19. Про внесення змін до рішення ХХІV-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 542 від 18.10.2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (Старов І. І.) (1.19 МБ)
  20. Про внесення змін до рішення ХL-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 827 від 06.08.2019 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (Благушин В. П., Благушина Л. А.) (1.18 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Кожарко Г. В.. Кожарко В. І., Кожарко Д. В., Чаюк В. Д., Дудченко Л. І., Лу (1.26 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства у власність (Куреня А. І., Копитько Л. О.) (1.17 МБ)
  23. Про затвердження переліку вільних земельних ділянок (1.12 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Путренко А. О., Путренко К. В., Сито Т. В., Приймак Т. А.) (1.21 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Сворак Р. М., Солтус О. О., Козін С. Л., Богатирьов Д. А., Літовка Ю. М., Горєлов М. С., Кулачек М. В., Кулачек Ю. М. (1.27 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Нікішенко К. В., Яромич А. С., Мазур Г. О.) (1.17 МБ)
  27. Про надання дозволу щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (1.14 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Онопрієнко М.Л., Чайка С, Г., Дудченко Л. І.,Соценко С. С., Соценко Є. О., Ястреб В. В., Ястреб (1.2 МБ)
  29. Про надання дозволу на укладення додаткової угоди до договору оренди землі (ФГ «Хант») (1.13 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (Парк Слави в с. Виноградове) (1.14 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (Виноградівський СКГ - під розміщення полігону твердих побутових відходів) (1.17 МБ)
  32. Про взяття майна у комунальну власність Виноградівської сільської ради (1.12 МБ)
  33. Про внесення доповнення до рішення ХV-ї сесії №373 від 15.03.2018 року «Про нову редакцію переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Виноградівської сільської ради (1.16 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь