Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішення сесії №01-04 «Про порядок денний 50 сесії Виноградівської сільської ради»

Кількість переглядів: 340
Скликання: VIII скликання
Сесія: 50 сесія Виноградівської сільської ради
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 21.01.2020
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 50 сесії Виноградівської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність ( Трухіна Л.Є. (0.03 МБ)
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Ільчеко В.О., Чуманська К.І.,Гузенко І.А. Крамаренко В.В.) (0.03 МБ)
  3. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території щодо відведення земельної ділянки у власність( гр. Вербицька Н.І Приходько Н.І.) (0.05 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( Підручний Р.М.,Яцикович М.С.) Тарасівський старостинський округ (0.03 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення Технічної документації щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки (Бевз О.В.,Ляшко В. В.,Ляшко О.І.) Тарасівський старостинський округ (0.03 МБ)
  6. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Алунгані М.В.,Шевченко О.В., Глущенко Я.О., Юрченко С.І., Юрченко А.І.,Кравченко М. (0.03 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Ногай Н.І.,Житченко О.А., Житченко М.С., Кудревський С.О.,Кудревський О.Г.,Курган М.А.,Курган Н.О.) Тарасівський старостинський округ (0.06 МБ)
  8. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку Тарасівський старостинський округ (0.12 МБ)
  9. Про взяття на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради гуманітарної допомоги (0.06 МБ)
  10. Про взяття на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради переданого у постійне користування комп’ютерне обладнання (ноутбуки) та мультимедійне обладнання (0.07 МБ)
  11. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.04 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Ходій О. І., Ходій Є. М., Руденко Н. О., Коваленко М. А., Меркотан В. А., (0.04 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Куреня І. В., Кобзар В. М., Кравченко А. І.) (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Гуляєв Р. В.) (0.05 МБ)
  15. Про надання дозволу щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для ведення ОСГ (0.05 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Олефіренко А. С., Олефіренко О. С., Кубченко В. Г., Коваленко Л. О.) (0.05 МБ)
  17. Про внесення змін до договору оренди з ТОВ «Агроленд Херсон» (0.05 МБ)
  18. Про затвердження протоколів конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна та конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності Виноградівської сільської ради (ТОВ «ТЛЦ «СКІФ») (0.07 МБ)
  19. Про затвердження Додаткових угод та Договорів оренди майна, що належить до комунальної власності (ТОВ «ТЛЦ «СКІФ») (0.06 МБ)
  20. Про взяття на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради гуманітарної допомоги (0.07 МБ)
  21. Про взяття на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради переданого у постійне користування комп’ютерне обладнання (ноутбуки) та мультимедійне обладнання (0.07 МБ)
  22. Про затвердження протоколів конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна та конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності Виноградівської сільської ради (ТОВ «ТЛЦ «СКІФ») (0.07 МБ)
  23. Про затвердження Додаткових угод та Договорів оренди майна, що належить до комунальної власності (ТОВ «ТЛЦ «СКІФ», ФОП Коваленко Т.С.) (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь