Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішення сесії №01-04 «Про порядок денний 55 сесії VII скликання 2020 року»

Кількість переглядів: 320
Скликання: VIII скликання
Сесія: 55 сесія Виноградівської сільської ради
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 30.06.2020
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 55 сесії VII скликання 2020 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення XLVIII-ї сесії сільської ради №982 від 21.12.2019р. «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради на 2020 рік» (0.03 МБ)
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Федкевич В.О.) Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Бешота А.М., Майхер Ю.В., Купальний О.С., Федоришина А.А., Круц С.І., Галецька О.В., Безносенко І.Є., Круц О.В.) Тара (0.07 МБ)
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Алунгані М.В.) Тарасівський старостинський округ (0.07 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Коваленко Е.В.) Тарасівський старостинський округ (0.07 МБ)
  6. Про припинення права користування земельною ділянкою Густенко І.М. Тарасівський старостинський округ (0.07 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (Кудревський О.І.) Тарасівський старостинський округ (0.07 МБ)
  8. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.04 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.04 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Шаповал В. М., Дегтяр Ю. Ю., Резниченко Л. А., Меркотан Т. С., Кучер В. Р., Руденко Т. М., Н (0.05 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (Нікішенко І. В.) (0.05 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Ніконов О. А., Ястреб Є. М., Мартинюк О. Я., Крамаренко В. С., Коваленко А. (0.06 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Абисов М. С., Неміш Б. В., Неміш В. Б., Неміш Л. Б.) (0.05 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь (0.07 МБ)
  15. Про внесення змін до договору оренди землі (Катречко Ю. В.) (0.03 МБ)
  16. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Ястреб В. В., Ястреб Н. О., Гімборов О. О., Баранов Я. В.) (0.05 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення LІІІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1056 від 12.02.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва житлового будинку, господ (0.07 МБ)
  18. Про внесення змін до рішення LІІІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1147 від 29.05.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва житлового будинку, господ (0.07 МБ)
  19. Про внесення змін до рішення LІІІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1148 від 29.05.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у вла (0.07 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Кононенко Є. Є., Кононенко С. В. ) (0.07 МБ)
  21. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка( Гревцов А.В.) (0.07 МБ)
  22. Про вилучення з оперативного управління Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (0.06 МБ)
  23. Про взяття майна у комунальну власність та внесення доповнення до рішення ХV-ї сесії №373 від 15.03.2018 року «Про нову редакцію переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Виноградівської сільської ради» (0.06 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди (0.07 МБ)
  25. Про включення до Переліку земельних ділянок для набуття продажу права оренди на земельних торгах земельну ділянку (0.03 МБ)
  26. Про внесення змін до рішення ХLVІІІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за за № 784 від 18.07.2019 р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (0.04 МБ)
  27. «Про переведення закладів освіти Виноградівської сільської ради на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності» (0.04 МБ)
  28. Про створення комісії з визначення розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам на території Виноградівської сільської ОТГ (0.13 МБ)
  29. Про затвердження типової форми контракту з керівниками комунальних закладів загальної середньої освіти Виноградівської сільської ради (0.12 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Виноградівської сільської ради (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь