Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішення сесії №01-04 «Про порядок денний 59 сесії VII скликання 2020 року»

Кількість переглядів: 265
Скликання: VIII скликання
Сесія: 59 сесія Виноградівської сільської ради
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 12.10.2020
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 59 сесії VII скликання 2020 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення 48 сесії № 977 від 21.12.2019 року «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Виноградівської об’єднаної територіальної громади та сільських цільових програм на 2020 рік.» (0.07 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення 57 позачергової сесії сільської ради №1286 від 22.09.2020 р «Про сільський бюджет Виноградівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік « (0.07 МБ)
  3. Про попередню оплату товарів робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у 2020 році (0.07 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( Ковальчук Т.М., Северин Н.П., Хальчанський М.Б., Мака (0.04 МБ)
  5. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (0.03 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Наківайло Д.П., Гаран В.Ю.) Тарасівський старостинський округ (0.05 МБ)
  7. № Про внесення змін до рішення LІІІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1144 від 29.05.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (Шевченко О.В., Онопрієнко Л.В.)Тар (0.07 МБ)
  8. № Про затвердження проекту із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі(на місцевості) меж земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки(паю) (Бондарєв С.В.)Тарасівський старостинсь (0.07 МБ)
  9. № Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (Пуляєва В.Г.)Тарасівський старостинський округ (0.07 МБ)
  10. № Про внесення змін до рішення XLIX-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1046 від 12.02.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (Кім С.Р.)Тарасівський старостинськ (0.07 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.03 МБ)
  12. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (смт Брилівка, с Мирне) (0.08 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність ( Крижанівська О.М . Кирилова С.М.) Брилівський старостиський округ (0.04 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення XLVIII-ї сесії сільської ради №982 від 21.12.2019р. «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради на 2020 рік» (0.03 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Панкова В. Г., Панков Л. О., Кравченко А. М., Саприкіна О. А., Єфімов К. (0.05 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Мазур Г. О. ) (0.07 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва у користування на умовах оренди (Коваленко Є. В.) (0.03 МБ)
  18. .2020 року с. Виноградове № Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (0.05 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (0.05 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Клос В. М.) (0.03 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (0.03 МБ)
  22. Про надання дозволу щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для ведення ОСГ (0.03 МБ)
  23. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Сандецька О. М., Саприкіна О. А., Погребняк М. В., Мінасян Г. О., Мінасян Г. О., М (0.04 МБ)
  24. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.04 МБ)
  25. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Виноградівської сільської ради засобів індивідуального захисту за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» (0.07 МБ)
  26. Про передачу багатоквартирного житлового будинку за адресою:пл.. Меліораторів, буд. 1, смт Брилівка з балансу комунального підприємства «Технік» Виноградівської сільської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «НОВЕ ЖИТТЯ 2 (0.07 МБ)
  27. Про передачу в оперативне управління та на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради матеріальних цінностей (0.06 МБ)
  28. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка ( Оржаховська Л.Д.) (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь