Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поіменне голосування №01-04 «Про порядок денний 6 сесії VIII скликання 2021 року»

Кількість переглядів: 154
Скликання: VIII скликання
Сесія: 6 сесія VIII скликання Виноградівської сільської ради
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 26.03.2021
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 6 сесії VIII скликання 2021 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання № 75 від 24.12.2020 «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Виноградівської територіальної громади сільської ради та сільських цільових прогр (1.2 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення ІV-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання №106 від 16.02.2021 р. «Про бюджет Виноградівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (1.26 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання № 81 від 24.12.2020 «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (1.19 МБ)
  4. Про затвердження Положення про надання платних послуг Будинками культури (1.17 МБ)
  5. Про втрату чинності рішення ХХ-ї сільської ради VІI скликаннявід 27.07.2018 р. № 474 «Про опікунську раду при виконавчому комітеті сільської ради» (1.19 МБ)
  6. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) (1.24 МБ)
  7. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Федорук О.В., Крайнюкова Т.О.) (1.2 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування закладів культури у постійне користування юридичній особі (1.25 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (Михайлова Г.І.) Брилівський старостинський округ (1.22 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробкудетального плану території щодо відведення земельної ділянкиу власність( гр. Бондінець Л.П., Бондарук Д.М.) Брилівський старостинський округ (1.2 МБ)
  11. Про затвердження проектуземлеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом викупу КП «АГРО»Брилівський старостинський округ (1.2 МБ)
  12. Про затвердження технічної документацііз землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства( Черняєв С.М.,Черняєва В.С., Верещак В.І Медведєва І.Г. Покришева З.О. (1.32 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність( Гузенко І.А. Леонтьєва Н.Г. Ісаченко І.В.Трухіна Л.Є.)Брилівський старостиський округ (1.21 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Шпуганич Я.І.,Ковальчук Т.Л.,Онопченко О.І.,Коваленко Т.В.) Тарасівський старостинський округ (1.26 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(Хальчанський М.Б.,Кім С.Р.,Казакова О.М.,Бутузов О.М.) Тарасівський старостинськи (1.24 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Калюжна О.П., Станов Д.Б., Луканіна С.Ф., Радіонов І.М., Лозинський О.М.) Тарасівський старости (1.23 МБ)
  17. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність. (КоношкоО.М.,КравченкоІ.О.,КравченкоІ.О.СоценкоІ.І.,СоценкоВ.І.,КравченкоО.І.,Зіньк (1.26 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (Шпуганич О.С,Житченко Г.І.) Тарасівський старостинський округ (1.28 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (КохановськаЛ.Г.,КузнєцоваО.С.МалашкевичО.А.,МалашкевичН.А..) Тарасівський старостинський округ (1.21 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (КарплюхО.М.,МельникК.М.,КоваленкоО.П.,КоваленкоН.В.,БілийО.Г., КулідаА.Г.,Бо (1.29 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (ПроскуроваС.А.,ТокаренкоІ.Л.)Тарасівський старостинськи (1.24 МБ)
  22. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Курильчук К.О.)Тарасівський старостинський округ (1.2 МБ)
  23. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Чумак С.М.) Тарасівський старостинський округ (1.22 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( Полегенько І.І, Полегенько Т.М.)Брилівський старостинський округ (1.26 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (Богачук О.В..)Брилівський старостинський округ (1.2 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (Лукашова Л.М., Дубовик Ю.О., Страхов М.В.) Брилівський старостинський округ (1.22 МБ)
  27. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (Виноградове) (1.19 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Грець С. І., Грець М. Г., Кудревська К. І., Золотаревська І. В., Дудченко К. М. (1.39 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва у користування на умовах оренди (Теленик О. В., Ярощук А. А., Коваленко В. С) (1.21 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Кравченко Г. С., Паскар В. І.) (1.26 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Теленик Є. О., Теленик Р. О., Теленик О. В., Король О. М., Курапов Д. В., Курапова К. А., Стебл (1.29 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (Грец В. М.) (1.23 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Добужинський Я. А., Гаран Л. М., Гаран Г. М., Іванова І. А., Норченко В. О., Нор (1.31 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Комшук О. В., Філліпова І. О., Бабенко А. А., Кудревський М. В., Кравченко Г. М., Літвиненко М. С., Костін В. О., Кост (1.38 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(Нікішенко К. В., Нагірняк І. А., Косяченко М. В.) (1.22 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди Логвіновський В. І.) (1.28 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (Нікішенко Т. П., Нікішенко Т. М., Пастернак Л. В., Пастернак О. В., (1.3 МБ)
  38. Про надання у власність земельної ділянки для ведення будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд(Целінко Ю. М.) (1.24 МБ)
  39. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Дудченко Л. В., Дудченко М. М.) (1.23 МБ)
  40. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Нікішенко К. В., Нікішенко В. В., Меркотан С. Ю., Оліферчук В. О.) (1.22 МБ)
  41. Про внесення змін до рішення ІV-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 115 від 16.02.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва житлового будинку, господарс (1.25 МБ)
  42. Про внесення змін до рішення L-ї позачергової сесії Виноградівської сільської ради за № 1091 від 19.02.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будин (1.31 МБ)
  43. Про внесення змін до рішення LІХ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 1351 від 03.11.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господа (1.26 МБ)
  44. Про внесення змін до рішення ХLV--ї сесії Виноградівської сільської ради за № 936 від 27.11.2019 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (1.19 МБ)
  45. Про поділ земельної ділянки комунальної власності (1.16 МБ)
  46. Про затвердження Переліку першого та другого типу об’єктів оренди, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Виноградівської сільської ради (1.21 МБ)
  47. Про затвердження Додаткових угод та Договорів оренди майна, що належить до комунальної власності (ФГ Пасат,) (1.26 МБ)
  48. Про затвердження акту обстеження технічного стану житлового приміщення (с. Виноградове, вул. Суворова, буд. 2, кв.2) (1.17 МБ)
  49. Про передачу в оперативне управління та на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради гуманітарної допомоги (1.22 МБ)
  50. Про передачу з балансу Клинівського ЗДО ясла-садок «Калинонька» на баланс Тарасівського ЗПЗСО Виноградівської сільської ради (1.18 МБ)
  51. Про зняття з балансу Брилівського закладу повної загальної освіти Виноградівської сільської ради основних засобів (туалет з вигрібною ямою) (1.19 МБ)
  52. Про передачу в господарське відання Комунальному підприємству «Технік» Виноградівської сільської ради комунальне майно Виноградівської сільської ради (машина асенізаторна ГАЗ 3307) (1.19 МБ)
  53. Про вилучення з повного господарського відання Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради частини приміщення Привітнянського ДНЗ ясла – садка «Веселка» (1.26 МБ)
  54. Про порядок денний (1.17 МБ)
  55. Список депутатів Виноградівської сільської ради присутніх на пленарному засіданні (1.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь