Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішення сесії №01-04 «Про порядок денний чергової сесії №13»

Кількість переглядів: 88
Скликання: VIII скликання
Сесія: Засідання чергової сесії №13
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 27.08.2021
Автор: Корнійчук Наталія Іванівна
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний чергової сесії №13
Прикріплені файли:
  1. Перелік проєктів рішень 13 сесії (0.46 МБ)
  2. Про звіт сільського голови про підсумки роботи виконавчого комітету за перше півріччя 2021 року (0.07 МБ)
  3. Про хід і результати виконання Програми соціально - економічного і культурного розвитку Виноградівської сільської ради та сільських цільових програм за перше півріччя 2021 року (0.16 МБ)
  4. Про хід і результати виконання сільського бюджету Виноградівської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2021 року. (0.04 МБ)
  5. Про фінансовий звіт Виноградівського сільського комунального господарства за підсумками роботи першого півріччя 2021 року (0.04 МБ)
  6. Про хід і результати виконання Фінансового Плану на 2020 рік комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД Виноградівської сільської ради за перше півріччя 2021 року (0.04 МБ)
  7. Про затвердження програми соціально- економічного та культурного розвитку Виноградівської сільської територіальної громади на 2021 рік (Нова редакція) (0.76 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення ІV-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання №106 від 16.02.2021р. «Про бюджет Виноградівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (0.03 МБ)
  9. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання № 81 від 24.12.2020 «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (0.03 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення № 5 І-ї сесії сільської ради від 20.11.2021 року « Про умови оплати праці Виноградівського сільського голови» (0.05 МБ)
  11. Про впорядкування умов оплати праці посадових осіб та службовців ОМС в 2021 році (0.15 МБ)
  12. Про затвердження Правил благоустрою території Виноградівської сільської територіальної громади (0.04 МБ)
  13. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка( Білоус П.О.) (0.04 МБ)
  14. Про передачу з балансу Брилівського ЗПЗСО на баланс Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (принтер, обладнання для кухні) (0.05 МБ)
  15. Про затвердження складу та Положення про конкурсну комісію з питань оренди, відчуження комунального майна та конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності (0.05 МБ)
  16. Про Припинення права користування земельною ділянкою для для ведення особистого підсобного господарства (Чевська Р.А.) Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність ( Чевська Н.Т.) Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (Кошарська В.М.)Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  19. Про продовження терміну дії рішення«Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки» (Корнієнко Н.В.) Брилівський старостинський округ (0.03 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність( Вайда Л.Ю., Машталер Р.А, Ярошенко О.В.Громада Т.М.)Брилівський старостинський округ (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок ( Баран В.С..)Брилівський старостинський округ (0.04 МБ)
  22. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.04 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Олійник Т. В., Дідич С. В., Резниченко Л. А., Домашенко В. І., Панков Л. О. (0.04 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу (Сокол С. О.) (0.04 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Пархоменко І. Д., Пархоменко С. В., Мацепа П. В., Хмара В. В., Дудченко А. А., Пасько В. Г., Во (0.04 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (Швець М. А.) (0.04 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.04 МБ)
  28. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, яка надається у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: с. Виноградове вул. (0.04 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Луцишин В. П., Золотаревський О. О., Чинець Ю. І., Котолюз С. А., Шаповал В. В. (0.05 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства(Терзов В. М., Бойко М. М., Бакланов В. М.) (0.04 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Онопрієнко А. А., Яромич А. С.) (0.04 МБ)
  32. Про затвердження детального плану території щодо відведення земельної ділянки у власність (Косяченко А.С..) Тарасівський старостинський округ (0.04 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Янковський О.Л.) Тарасівський старостинський округ (0.04 МБ)
  34. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Курильчук К. О) Тарасівський старостинський округ (0.04 МБ)
  35. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Алунгані В.М., Алунгані Л. Ів., Павлов І.В., Павлова С.Л) Тарасівський старостинс (0.04 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Полунін А.А., Усенко В.А.) Тарасівський старостинський округ (0.04 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Громов М.П., Кілочок Р.В., Коваленко О.О., Коваленко Р.А., Носков О.О, Ко (0.04 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Данилевич Л.Ан., Залозна Н.М., Семеряк О. М. Круц Н.М., Нікішенко К.В. Санін В.О., Санін О.В., (0 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Алєханов В.І., Бардукова В.А., Гамзюк О.В., Горбатюк В.І., Дубаченко О.О., Коваленко Г.Г., Діхтяр А.М., Літвіненко О.М (0 МБ)
  40. Про внесення змін до СТАТУТУ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ КОМУНАЛЬНЕ ЛІСОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВИНОГРАДОВЕ» (0 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь