Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поіменне голосування №01-04 «Про порядок денний 15 сесії 8 скликання від 12.10.2021»

Кількість переглядів: 56
Скликання: VIII скликання
Сесія: Засідання чергової сесії №15
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 12.10.2021
Номер документу: 01-04
Назва документу: Про порядок денний 15 сесії 8 скликання від 12.10.2021
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення ХІІІ-ї сесії сільської ради VІІІ скликання №380 від 10 .09. 2021 року «Про затвердження програми соціально- економічного та культурного розвитку Виноградівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (0.21 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення ІV-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання №106 від 16.02.2021р. «Про бюджет Виноградівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (0.3 МБ)
  3. Про зміну найменування та затвердження Положення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ: «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВИНОГРАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОЛЕШКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» (0.21 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії сільської ради VІІІ-го скликання № 81 від 24.12.2020 «Про затвердження структури, встановлення вартості харчування та платних послуг в закладах Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради (0.21 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення X-ї сесії сільської ради від 21.07.2021 р. №365 «Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, класів Виноградівської сільської ради на 2021-2022 навчальний рік» (0.23 МБ)
  6. Про зміну найменування та затвердження Положення про СЛУЖБУ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ВИНОГРАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (0.21 МБ)
  7. Про приватизацію комунального житлового фонду Виноградівської сільської ради на території смт Брилівка(Азарова Л.Б., Павлова А.О., Приходченко Т.М., Галкіна О.В., Закієва І.А., Кушнаренко Л.М., Фурсенко В.В., Дзявчук С.Т.) (0.21 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення ІІ сесії VIIІ скликання від 08.12.2020 року № 48 «Про узгоджувальну комісію при виконавчому комітеті Виноградівської сільської ради» (0.21 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування (ЗДО «Веселка») (0.21 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкита передачу в постійне користування (ЗДО «Світлячок») (0.21 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди (Херсонобленерго) (0.21 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу (Федкевич О.В.) Брилівський старостинський округ (0.21 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність ( Бернацький В.І.) Брилівський старостинський округ (0.21 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( Зайчук О.В.) Брилівський старостинський округ (0.21 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок ( Білобородько В.В., Хлусова Л.В., Думініке Н.С., Павлусик Я.В., Димченко Д.І., Сохацький І.В.) Брилівський старос (0.21 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Атаманюк І.С., Атаманюк О.С.)Тарасівський старостинський округ (0.22 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Курбан Ш. М.-Х., Курбанова В.І., Прудивус Н.В., Ковальсук В.С.) Тарасівський старостинський (0.21 МБ)
  18. Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Літвіненко М.В.) Тарасівський старостинський округ (0.21 МБ)
  19. Про затвердження детального плану території щодо відведення земельної ділянки у власність (Рожок О.Ю., Алєханов В.В.) Тарасівський старостинський округ (0.21 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Рожок О.Ю., Гукасян С.Л., Котова І.І., Меркотан А.М. (0.22 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Степанова Г.М., Кулида А.Г., Осипов В.П., Онопченко А.О. Логвіновська Л.М (0.21 МБ)
  22. Про продовження терміну дії рішення XLІХ-ї сесії Виноградівської сільської ради №1045 від 12.02.2020 «Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки» (Макаренко Н.С., Макаренко С.А..) Тарасівський старостинський окр (0.21 МБ)
  23. Про внесення змін в списки по нарахуванню земельного податку (с. Виноградове) (0.21 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд (Остапчук О. І., Пен М. І., Савіна А. Н., Онопрієнко В. І., Зюмченко В. В., Ц (0.22 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на право власності на земельну частку (пай) (Лобач (Гаврилюк) С.М., Святий О. Я.) (0.21 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність (Оліферчук Н. В., Меркотан В. С., Єфімов. О. Л., Кравченко С. А., Кравченко О. В.) (0.21 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства (Дегтярьов О. І.) (0.21 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Чепурко О. В., Ратушний В. Л., Золотаревська І. В., Кудревська К. І., Стасюк Т. (0.21 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (Король О. М., Теленик О. В., Кудревський М. О, Дубська С. Д., Стебловський В. М., Стебловський О. В.) (0.21 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Меркотан Л. М., Васильченко В. М., Третьяков (0.21 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (АТ «Херсонобленерго») (0.21 МБ)
  32. Про надання дозволу на пролонгацію договору оренди землі (Кравченко М. О.) (0.21 МБ)
  33. Про включення до переліку земельних ділянок для набуття права оренди та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою земельних ділянок, що підлягає продажу (права оренди) шляхом проведення аукціону (с. Виноградове вул. Суворова) (0.21 МБ)
  34. Про внесення змін до рішення VІ-ї сесії Виноградівської сільської ради за № 187 від 26.03.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарс (0.21 МБ)
  35. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, яка надається у власність шляхом викупу для обслуговування нежитлової будівлі диспетчерської за адресою: с. Виноградове вул. Шевченка № 1г гр. Бабенку Віталі (0.21 МБ)
  36. Про включення до Переліку земельних ділянок для набуття продажу права власності на земельних торгах (0.21 МБ)
  37. Про внесення змін до рішення ХІІІ – ї за № 419 від 10.09.2021 року «Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд» (Котов О.П., Котова (0.21 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди ПрАТ «КИЇВСТАР» (0.21 МБ)
  39. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської сільської територіальної громади. (0.21 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» в постійне користування земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту (0.21 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок права на які виставляються на земельні торги у формі аукціону (0.21 МБ)
  42. Про внесення змін до рішення № 47 від 07.06.2017 «Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті сільської ради» (0.21 МБ)
  43. Про передачу малоцінного інвентарю з балансу Фінансового відділу Виноградівської сільської ради в господарське відання Комунальному підприємству «Спеціалізоване комунальне лісогосподарське підприємство «ВИНОГРАДОВЕ» (стільці офісні) (0.21 МБ)
  44. Про прийняття автобусної зупинки у комунальну власність Виноградівської сільської ради об’єднаної територіальної громади (смт Брилівка, вул. Центральна, б. 64-А) (0.22 МБ)
  45. Про прийняття до комунальної власності (спільної власності) територіальної громади Виноградівської сільської ради кисневих концентраторів (0.21 МБ)
  46. Про передачу комунального майна Виноградівської сільської ради в господарське відання Виноградівському сільському комунальному господарству 487(ліхтарі вуличні) (0.21 МБ)
  47. Про прийняття на безкоштовній основі на баланс Виноградівської сільської ради проектно-кошторисної документації «Реконструкція житлового будинку під ЦНАП за адресою: с. Виноградове, вул. Ларіонова, 9» (0.21 МБ)
  48. Про прийняття майна Комунального некомерційного підприємства «Олешківська міська стоматологічна поліклініка» Олешківської міської ради до комунальної власності Виноградівської сільської ради (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь