Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День селища в Брилівці

Дата: 03.11.2017 11:20
Кількість переглядів: 767

Фото без описуДень селища Брилівка 14 жовтня 2017 року співпав зі святами Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника Вітчизни та Днем Українського козацтва.

На святі були присутні гості  – народний депутат України Федір Негой, депутати обласної ради Олександр Адамчик та Віктор Вєтров, голова Олешківської РДА Олена Кравченко - Скалозуб, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, заступник Виноградівського сільського голови Андрій Бідашку та голова Великокопанівської об’єднаної територіальної громади Валентина Костенко.

Розпочалося свято великою урочистою ходою делегацій: від учасників бойових дій на сході України, воїнів – інтернаціоналістів, від БГО «Ветеран», від трудових колективів установ та підприємств селища, від виборчих округів, яких очолили депутати Виноградівської сільської ради.

На святі були представлені вироби декоративно – ужиткового мистецтва умільців Брилівки та учнів Брилівської ЗОШ. У кожному виробі наших майстрів – безмежна любов до рідної землі, до краси, натхнення і бажання прикрасити нашу землю своїми витворами.

Кожна гарна господиня, готуючись до свята, прикрашає свою оселю, готує смачні страви, продумує як достойно зустріти гостей. Тож під веселу музику гостинно запрошували до столу господині нашого селища, де пригощали смачненькими українськими стравами.

На святі були розповіді про людей селища, вшанували Подяками за мужність та відданість Україні учасників АТО, привітали і найстаршу жительку селища Ганну Никифорівну Тарасенко. І як годиться, привітали сімейні пари, які прожили в шлюбі 50 років. Подякували за турботу меценатам селища, та людям, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток Брилівки - Євгену Рищуку, Олександру  Адамчику, Федору Негою, Віктору Нагребецькому, Віктору Вєтрову.

Слова привітання гостей перепліталися з виступами учасників художньої самодіяльності Особливо тепло присутні зустріли володарку «Гран – при», переможниці конкурсу «Чорноморські ігри 2017 року» - Лізу Волощенко.
Свято зблизило односельців, дало зрозуміти, що всі ми одна велика родина, куди завжди хочеться повернутися, де б ти не був.

Брилівська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь