Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Мирне «СЕРЕД СТЕПІВ СЕЛО МОЄ ЧУДОВЕ!

Дата: 03.11.2017 11:34
Кількість переглядів: 986

7 жовтня 2017 року жителі села Мирне зібралися разом біля сільського клубу, щоб відзначити 99-ту річницю Дня села . Односельчани зустрічали гостей піснями, жартами та пригощали різними смачними стравами, які готували господині з усього села. Увагу гостей привернула виставка, на якій були представлені вироби народних умільців с. Мирне. Організатором виставки була завідуюча сільською бібліотекою Тимошенко О.І.

Урочиста частина свята відбулася в приміщенні сільського клубу с. Мирне. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором, адже таке свято святкується вперше. Ведучі концерту від усього серця привітали теплими словами односельчан, керівників Виноградівської сільської ради, старожилів, молоде подружжя та наймолодших жителів села.

За підтримки обласного депутата та заступника голови Херсонської облдержадміністрації Адамчика  О.О. для жителів села та гостей виступила переможниця вокального конкурсу -  Волощук Ліза зі своєю концертною програмою.

Із теплими словами до односельчан звернувся Виноградівський сільський голова Шматенко С.В. та виконуюча обов’язки старости смт Брилівка, с. Мирне Медведєва І.Г. Також привітав односельчан зі святом голова правління ВК «Семеновод» Білий А.А., та вручив подарунки господиням с. Мирне, які дивували всіх кулінарними шедеврами.

Під час свята були проведені конкурси та розіграна лотерея, яка відбулася завдяки фінансовій допомозі керівників та орендарів земельних паїв. І на останок, для всіх бажаючих, була проведена дискотека.

Брилівська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь