Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується робота щодо створення Агенції регіонального розвитку Херсонської області

Дата: 30.11.2017 13:40
Кількість переглядів: 974

Фото без описуСьогодні, 28 листопада, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України провело селекторну нараду щодо створення та реєстрації агенцій регіонального розвитку в усіх областях.

У селекторній нараді взяли участь керівники експертних груп з питань регіонального розвитку, директори вже створених агенцій в областях і керівники обласних державних адміністрацій.

Розглянули питання щодо моделі агенцій, обговорили позитивний досвід створення та діяльності агенцій регіонального розвитку та напряму зв’язалися з областями, в яких наразі триває процес створення і реєстрації агенцій регіонального розвитку.

Херсонська обласна державна адміністрація розпочала цю роботу у 2016 році відповідно до розпорядження голови ОДА.

На сьогодні визначено засновника агенції – облдержадміністрацію та обласну раду та її співзасновників – громадські організації та вищі навчальні заклади. Так, домовленості про співробітництво укладено з Херсонським національним технічним університетом і Херсонським державним аграрним університетом.

В.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій поінформував:

«Наразі здійснюється робота щодо залучення представників бізнесу до участі у заснуванні згаданої установи, триває визначення юридичної адреси Агенції, а також найменування майна і коштів, які засновники зобов’язуються передати Агенції для забезпечення її діяльності».

Дмитро Бутрій також зауважив, що на сьогодні спільно з головним управлінням Державної фіскальної служби в Херсонській області і реєстраційною службою головного територіального управління юстиції в Херсонській області вже опрацьовано Положення про установу «Агенція регіонального розвитку Херсонської області» для подальшого затвердження на установчих зборах засновників Агенції.

Створення Агенції регіонального розвитку Херсонської області триває і знаходиться на постійному контролі обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь