Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про застосування пестицидів

Дата: 12.04.2018 14:25
Кількість переглядів: 709

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!!!!

Про застосування пестицидів ! ! ! 

Згідно Правил благоустрою, санітарного утримання території , забезпечення чистоти, порядку Виноградівської сільської ради повідомляємо:

Роботи з застосуванням хімічних засобів захисту рослин на присадибних ділянках необхідно проводити з дотриманням затверджених регламентів їх безпечного застосування (дози препаратів і кратність обробок та ін.), які обов’язково вказуються на етикетці. При цьому, слід суворо дотримуватись заходів особистої безпеки. Роботи необхідно проводити рано вранці, або ввечері, коли температура повітря не перевищує 20°С.

В межах населеного пункту дозволяється ранцеве обприскування при швидкості вітру до 4 м/с, а за межами – обприскування вентиляторними і штанговими обприскувачами допускається при швидкості до 3 м/с. Застосування пестицидів для захисту зелених насаджень в межах села дозволяється тільки з 22.00 до 7 год. ранку (ранцевим обприскувачем, а за межами населеного пункту всі роботи з пестицидами слід проводити в ранкові години до 10.00 год. і вечірні 18-22 год. при мінімальних висхідних повітряних потоках). Як виняток допускається проведення в денні години в похмурі прохолодні дні з температурою навколишнього повітря нижче +10°С. Перед проведенням хімічних обробок об’єктів розташованих в межах або поблизу населених пунктів потрібно встановити попереджувальні знаки та оповістити людей про майбутні роботи і строки протягом яких забороняється перебування людей в обробленій зоні. Порушники законодавства будуть  притягнуті до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу.

 

НЕ ВБИВАЙМО СВОЄ ЗДОРОВ’Я

ТА ЗДОРОВ’Я СВОЇХ ДІТЕЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь