Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дотримуйтесь Правил пожежної безпеки

Дата: 15.05.2018 11:32
Кількість переглядів: 634

До уваги землекористувачів по землях яких проходять повітряні лінії електропередач напругою 220кВ та вище нагадуємо про дотримання та відповідальність за виконання Правил пожежної безпеки в Україні у період високих температур та в період збирання врожаю.

З початку 2018 року в енергетичній галузі України сталося ряд аварійних вимкненнь ліній електропередавання з причин спалювання залишків сільськогосподарської діяльності, бур'яну та очерету. Ці порушення призвели до відключення міжсистемних важливих ліній від загальнодержавної Єдиної енергетичної системи України.

Нагадуємо, що статею 245 "Кримінального кодексу України" № 2341-ІІІ редакції від 04.02.2012 р. за знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вдовж залізниць, а також спалювання стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншим загально небезпечним способом караються штрафом від 300 до 500 неоподаткованих мінімумів дохід громадян або обмеженням волі на термін від 2 до 5 років.

Ті самі дії,якщо вони спричинили загибель людей, масову загибель тварин або інші тяжкі наслідки караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

Просимо Вашої допомоги та порозуміння в охороні державних повітряних ліній електропередачи 220/330/750 кВ.Сподіваємося на взаємодію в забезпеченні надійного електрозабезпечення ваших домівок та підприємств.

Про всі виявлені Вами порушення,які вказані вище, просимо Вас повідомляти диспетчеру Херсонського РЕЦ за телефоном (05549)5-36-22 , (050)31-56-152


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь