Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний бал в стилі ретро –вечірки

Дата: 06.06.2018 15:07
Кількість переглядів: 2839

                      Фото без опису  Випускний бал в стилі ретро –вечірки

Дошкільні роки... Прекрасні й незабутні…Вони в пам’яті кожної людини все її життя. А випускний бал в дитячому садку- це перший крок дитини у доросле життя. 

       31 травня  у Виноградівському ЗДО я/с «Барвінок» відбувся випускний ранок, який був проведений в стилі  музичної ретро-вечірки під назвою   «В школі першокласних стиляг». Головними на цьому святі були, звичайно, випускники. Тому було  так важливо подбати про яскравість їхніх вражень, зробити свято цікавим, незабутнім. У змісті сценарію свята передбачалися  стильні танці, цікаві вірші, оригінальні  та ліричні пісні,  веселі ігри, інсценівки, сюрпризи та подарунки.  Випускники довго із великим нетерпінням чекали цього дня, терпляче і наполегливо вели підготовку до нього разом зі своїми вихователями Зінченко Л.О., Пітік І.А., Меркотан Л.Б. та музичним керівником  Ратушною І.М. Готувалися до свята з особливою ретельністю не тільки педагоги. Чимало зусиль приклали й батьки. Вони були не лише гостями ретро-вечірки, а й активними учасниками. Щоб  свято стало незабутнім для дітей свої зусилля та артистичні здібності продемонструвала  Бабушинська Віолета (виконавиця ролі  Пепі).       

    Дякуючи спільній, наполегливій та кропіткій праці свято було просто надзвичайним:  хореографічні композиції та дійства, музичні колективні та сольні номери зачаровували своєю красою та самобутністю. Щиро та по - материнському теплі слова прозвучали  для випускників та батьків із вуст директора дошкільним закладом Теленик О.П. З нагоди  свята випускники отримали дипломи та подарунки, а батьки подарували дошкільному закладу костюм святого Миколая.

  Свято зібрало багато гостей у музично-спортивній залі дитячого садка. Серед батьків та працівників дошкільного закладу були і шановані гості: перший заступник сільського голови Бідашку А.Д., Спеціаліст відділу освіти, культури та спорту Майхер О.О., вчителі Ніконова Т.О. та Мала І.С., настоятель Свято-Покровського храму отець Богдан, меценат дитячого садка Проценко І.А. Вони привітали дітей та їх батьків із такою важливою, особливою та незабутньою подією в їхньому житті.

   Цей день був важливим не лише для дітей та їхніх родин, а й для працівників закладу. Адже вони  протягом чотирьох років з особливою теплотою вкладали серця і душі у своїх вихованців. І не так вже й важливо, що їхня щоденна праця і турбота була мало помітною для сторонніх, але всі вони- праля і кастелянша, завгосп і комірник, двірник і підсобний працівник, кухарі, медична сестра та помічники вихователів разом з педагогічним колективом закладу виростили і виплекали їх, наших випускників.

                                 Тож нехай полум'яним суцвіттям

                                 М'яко стелиться стежка добра,

                                 Дорогим нашим, лагідним дітям

                                 В добру путь і на многі літа.

 

                                                                          Музичний керівник Ратушна І.М.

                                                     

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь