Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конференція «Обладнання енергоменеджера на практиці»

Дата: 07.03.2019 13:56
Кількість переглядів: 844

05 березня 2019 року в м. Київ сільський голова Сергій Шматенко та   спеціаліст з муніципальних ініціатив та інвестицій (головний енергоменеджер Виноградівської громади) Валентина Дівіль взяли участь у конференції «Обладнання енергоменеджера на практиці» в рамках співпраці проекту «Енергоефективність у громадах II», що впроваджується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Основна підтримка Проекту «Енергоефективність у громадах II» зосереджена на навчанні представників партнерських ОТГ основам муніципального енергетичного менеджменту(МЕМ). Ключовим елементом системи МЕМ є енергомоніторинг. Він дозволяє контролювати енергоспоживання кожною бюджетною будівлею на регулярній основі та у випадках аварійних ситуацій швидко на них реагувати.

Варто зазначити, що Виноградівська ОТГ в липні місяці, за результатами незалежної оцінки консультантів та представників Проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», була обрана як одна з 30 пілотних об’єднаних територіальних громад в Україні, які беруть участь у вищезазначеному проекті з вересня 2018 року по жовтень 2019 року.

Задля підсилення практичного ефекту від навчання, Проектом закуплено та офіційно вручено спеціалізоване обладнання для енергоменеджерів, яке є необхідним на кожному етапі впровадження системи МЕМ та значно підвищить ефективність виконання посадових обовязків відповідальними особами в громаді.

 

 

 




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь