Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформуємо

Дата: 08.07.2019 13:57
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

      Для забезпечення участі аматорських команд з футболу Виноградівської  обєднаної територіальної громади у першому колі Чемпіонату району з футболу (2019 рік): «Меліоратор» (смт Брилівка), «Колос» (с.Виноградове), «Зоря» БОС (с.Привітне) , за рахунок місцевого бюджету було сплачено членські внески на суму 14 тисяч 700 гривень та надано 150 літрів паливно-мастильних матеріалів – 110 л бензину марки А-92, 30 л – ДП.  Також у 2019 році за рахунок місцевого бюджету придбано два комплекти сіток для футбольних воріт на суму 8 тисяч гривень і планується придбання ще двох комплектів. 

Учасникам змагань з пляжного волейболу з травня місяця 2019 року надано  40 л бензину марки А-92, та придбано комплект  волейбольної форми і м’яч на суму 9 тисяч 500 гривень. Для участі у змаганнях з волейболу (класика) надано 70 л дизельного палива.

На полив сільського стадіону  села Виноградове у 2018 році було витрачено 21 тисяча гривень, у 2019 році планується – 56 тисяч гривень. Відновлено полив селищного стадіону в Брилівці на який витрачено 20 тисяч гривень, придбано дошки для відновлення лавок та металопрофіль для відновлення навісу для віпзони на суму 10 тисяч гривень.

Для участі збірної команди Виноградівської ОТГ у змаганнях з окремих видів легкої атлетики за програмою обласної Спартакіади серед учнів ЗЗСО та Всеукраїнському спортивно-масовому заході серед дітей «Олімпійське лелеченя» надано 60 л ДП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь