Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо наших волейболістів!

Дата: 18.07.2019 16:00
Кількість переглядів: 471

14-16 червня 2019 року у м. Нова Каховка відбувся I тур Чемпіонату України серед дівчат до 14 років з волейболу пляжного.

Юні представниці команди Виноградівської ОТГ Джуль Каріна та Кромп Ілона (тренер Джуль Павло Олександрович) посіли сьоме місце з тридцяти трьох команд учасниць, які приймали участь у цьому турнірі та набрали 23 очки у рейтингу, залишивши позаду команди м. Запоріжжя,         м. Миколаїв, м. Дніпро, м. Рівне та ін.

 

05-07 липня 2019 року  у смт. Затока (Одеська обл.) на базі відпочинку «Одісей» відбувся  II тур Відкритого Чемпіонату  України з волейболу пляжного серед молодших юнаків до 16 років.

Учасники змагань Джуль Микола, Цілінко Дмитрій, Холявко Олексій (тренер Джуль Павло Олександрович) достойно виступили на змаганнях набравши у Національному рейтингу 40 та 32 очки. У змаганнях приймали участь 22 команди з різних регіонів України та команда Молдови.

 

12-14 липня 2019 року у м. Кривий Ріг на базі відпочинку «Теремок» відбувся  II тур Відкритого Чемпіонату  України з волейболу пляжного серед молодших дівчат  до 16 років.

Джуль Каріна та Шматенко Тетяна (тренер Джуль Павло Олександрович) посіли п’яте місце з тридцяти трьох команд-учасниць, набравши 48 очок у Національному рейтингу.

 

Дякуємо спортсменам, батькам, тренеру та спонсору ТОВ «Зоотехнологія» за високі спортивні досягнення та забезпечення участі команд у змаганнях.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь