Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо наших волейболістів!

Дата: 18.07.2019 16:00
Кількість переглядів: 491

14-16 червня 2019 року у м. Нова Каховка відбувся I тур Чемпіонату України серед дівчат до 14 років з волейболу пляжного.

Юні представниці команди Виноградівської ОТГ Джуль Каріна та Кромп Ілона (тренер Джуль Павло Олександрович) посіли сьоме місце з тридцяти трьох команд учасниць, які приймали участь у цьому турнірі та набрали 23 очки у рейтингу, залишивши позаду команди м. Запоріжжя,         м. Миколаїв, м. Дніпро, м. Рівне та ін.

 

05-07 липня 2019 року  у смт. Затока (Одеська обл.) на базі відпочинку «Одісей» відбувся  II тур Відкритого Чемпіонату  України з волейболу пляжного серед молодших юнаків до 16 років.

Учасники змагань Джуль Микола, Цілінко Дмитрій, Холявко Олексій (тренер Джуль Павло Олександрович) достойно виступили на змаганнях набравши у Національному рейтингу 40 та 32 очки. У змаганнях приймали участь 22 команди з різних регіонів України та команда Молдови.

 

12-14 липня 2019 року у м. Кривий Ріг на базі відпочинку «Теремок» відбувся  II тур Відкритого Чемпіонату  України з волейболу пляжного серед молодших дівчат  до 16 років.

Джуль Каріна та Шматенко Тетяна (тренер Джуль Павло Олександрович) посіли п’яте місце з тридцяти трьох команд-учасниць, набравши 48 очок у Національному рейтингу.

 

Дякуємо спортсменам, батькам, тренеру та спонсору ТОВ «Зоотехнологія» за високі спортивні досягнення та забезпечення участі команд у змаганнях.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь