Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Його величність – вальс у Брилівській селищній бібліотеці

Дата: 25.11.2019 16:14
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

22 листопада видався прохолодний та вітряний день. Одним словом – негода!

Але в Брилівську селищну бібліотеку поспішали люди. І не даремно! Поспішали на зустріч з вальсом. Тут у теплому і затишному, урочисто оформленому залі з книжковими викладками та виставками, квітами,  сяйвом гірлянд - атмосфера надихала на зустріч з чимось прекрасним. І хоч немає в Брилівці ні оперного театру, ні філармонії, але є бібліотека, музична школа та Будинок культури!

 І коли вальсові мелодії зазвучали в нашій читальній  залі, глядачі ледве стримували емоції - наспівували, підтримували виступаючих бурними оплесками. А ведучі заходу – працівники  селищної бібліотеки Ольга Пунгіна та Людмила Савчук розповідали про історію виникнення вальсу: колись, у далекому ХYІІІ столітті вальсу оголосили справжню війну, проводились навіть офіційні компанії з цим « аморальним» танцем. Його висміювали, таврували, забороняли, але – не перемогли! Народившись, вальс  не вмирав ніколи!

  Вальс… Можливо, це маленький секрет великого дива, яке називається почуттям серця. Це одна з тих дорогоцінностей нашої душі, при зустрічі з яким проходить пізнання нас – щирих і справжніх.

Вальсові мелодії, вальси – романси, вальси – пісні виконали найталановитіші люди нашої Брилівки - працівники музичної школи : Ніна Пасинкова, Олена Ніколаєнко, Галина Репало, Наталія Корнійчук, працівники та учасники художньої самодіяльності Будинку культури : Володимир Крижановський, Леся Арзуманян, Володимир Хлібодар, Клавдія Степанова – у всіх цих людей  талант від Бога.

 Присутні в залі згадали свої молоді літа, пригадали, які колись співали пісні, танцювали вальси.. Добрі спогади гріють душу. Наш вечір дозволив знайти спільну мову людям різного віку.  У цьому – секрет нашої щирості, бо десь у глибині нашої душі живуть і доброта, і любов, і щедрість та щемливий сум за красотою.

Вечір добігав кінця, ми бачили азартний блиск та сяйво посмішок на обличчях присутніх у нашій бібліотечній читальній залі.

 

Зав. бібліотекою         Ольга Пунгіна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь