Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 лютого 2020 року у Брилівському СБК з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся захід

Дата: 17.02.2020 15:42
Кількість переглядів: 394

   13 лютого 2020 року у Брилівському СБК з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся захід, на якому були присутні голова Виноградівської с/р Шматенко С. В., спеціаліст I категорії Виноградівської с/р Брилівського старостинського округу Дубовик І. В., голова спілки ветеранів Афганців Коваленко М. М., голова громадської організації «Ветеран» Покришева З. О., а також учні Брилівського ЗПЗСО та вчителі.

    Все розпочалося об 11.00 годині біля обеліска воїнам Афганцям з покладання квітів. Після мітингу всіх було запрошено до малої концертної зали, у якій і пройшов сам захід та була організована викладка книг про Афганістан і фотографій Афганців. Лейтмотивом цього дійства стала думка: війнаце безумство, це невиправдана жорстокість, це найстрашніше і найбезглуздіше, що тільки є у світі. Дорогою ціною розплачувалися за все наші юнаки - життям. Солдати гинули. І кожна смерть була страшною, бо безжально уривала життя у вісімнадцять, коли небо таке високе, коли промені такі сонячні, коли почуття такі ніжні й життя тільки починається…   Поезія, що лунала в залі, розчулила кожного з присутніх та вразила до глибини душі.

     В кінці свята всім Афганцям були вручені подарунки та зроблено колективне фото, а вихованці гуртка «Весела акварель» подарували всім власноруч виготовлені та розмальовані листівки  з побажаннями. 

     Давайте ж і надалі будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі. У спогадах,  снах, думках… Вони на це заслуговують!

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь