Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформування платників податків

Дата: 05.05.2020 14:27
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ!

 

У зв'язку із запровадженням надзвичайної ситуації та введенням обмежувальних заходів, направлених на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, тимчасово (на час дії карантину) послуги центру обслуговування платників податків Олешківської ДПІ Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (далі ЦОП) надаватимуться виключно в онлайн режимі.

Прийом платників в ЦОП буде здійснюватись за попереднім записом за телефонам (05542) 2-21-61 для надання невідкладних послуг, зокрема: видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;
 внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Звертаємо увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг, а також строків надання цих послуг. Після припинення надзвичайної ситуації та карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Термін кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року, продовжено до 1 липня 2020.

Варто звернути увагу, що декларація для отримання податкової знижки, тобто часткового відшкодування витрат на навчання, страхування, іпотечне кредитування подається протягом усього року.

За посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html розміщено відеоурок щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян.

Поряд з цим, закликаємо користуватися електронними сервісами ДПС. Вхід до Електронного кабінету здійснюється адресою за http://cabinet.tax.gov.ua, який працює в режимі 24/7. 

 

З повагою

Начальник Олешківської

державної податкової інспекції 

Херсонського управління     Надія КРОТКО 

 

Надія КРОТКО  0554222161 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь