Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей в бібіліотеках громади!

Дата: 01.10.2020 13:35
Кількість переглядів: 549

 

    Фото без опису

    30 вересня в  Брилівській селищній бібліотеці пройшов День відкритих дверей. Це захід,  на якому  користувачі бібліотеки протягом дня могли  знайомитися з новинками літератури, книжковими виставками, тематичними викладками, подарувати бібліотеці книги, відпочити. А подивитись в бібліотеці було що: фотовиставка – свято « Брилівській бібліотеці – 66! Зі святом!», виставка однієї книги « На крилах надій»,   « Вибух наднової літератури», де на трьох полицях розміщені  книги, подаровані нашими користувачами, тематична фотовикладка – привітання читачів бібліотеки з Всеукраїнським Днем бібліотек, викладка  « І музика торкається душі…».Відвідали в цей день бібліотеку поети – аматори , вчителі музичної школи, працівники БК та читачі бібліотеки. Поети прочитали свої улюблені вірші, вчителі музичної школи та працівники БК заспівали дорогі серцю пісні. Біля фотовиставки згадали зустрічі з видатними людьми нашого краю : В. Загороднюка, Л. Крижанівської, В. Братана, О. Єлагіна та найцікавіші заходи нашої бібліотеки, намітили плани на майбутнє. В зв?язку з епідемією коронавірусу  ми не змогли зібрати велику кількість людей водночас. Тому від щирого серця вітаємо всіх користувачів бібліотеки  з Всеукраїнським Днем бібліотек, бажаємо щастя кожного дня,  доброго слова, любові і мудрості , здійснення ваших планів.

    Всеукраїнський день бібліотек юні читачі села Тарасівка відсвяткували на шкільній галявині ТЗ ПЗСО під час акції «Бібліотека поза стінами». Бібліотекарі Гулєвата Ю.О. та Коваленко Т.С. представили юним читайликам 2-Б класу та всім бажаючим учням яскраві виставки книжкових та журнальних новинок «На хвилинку зупинись, нові книжки подивись!» та «Журнальна карусель періодичних видань», провели вікторину «З якої казки?». Під час спілкування  маленькі чомучки  отримали святковий настрій, багато позитивних емоцій та солодощі.

А 24 вересня 2020 року учні перших класів  Виноградівського ЗПЗСО мали можливість познайомитися з бібліотекою завдяки чудовій виставці «Завітала в гості казка» та бліц-вікторині «З якої ми казки».

    Тому від щирого серця вітаємо всіх користувачів бібліотек  з Всеукраїнським Днем бібліотек, бажаємо щастя кожного дня,  доброго слова, любові і мудрості , здійснення ваших планів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь