Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 16:38
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

В цивілізованих демократичних країнах з високою культурою людських відносин до  людей з інвалідністю ставлення як до людей з особливими потребами, які потребують додаткової уваги суспільства.

          В Україні проведення цього дня встановлене Указом Президента, починаючи з 1993 року.

           Ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями  і вони потребують допомоги і уваги.

Висловлюємо щиру повагу та вдячність, підприємцям Виноградівської об’єднаної територіальної громади ТДВ «Тарасівська Іскра»  Богачук В.М.,  Рожок І.І., Христич І.І.,  Чекулаєвій В.Л,  Сіваковій Н.М.,  Страхову А.А.  Моргуненку В.М.,  Куюн Т.Д., Харитонову О.С. Ковачу В.В., Турко В.І., Білий А.А., Ходій С.І., Цілинко О.І., Ястреб Н.В., Кобзар Ю.В., Омельченку С.М., Крамаренко С.В., Кудревській Л.І., Шаповал В.В., Кромп І.О.,       приватним підприємцям Виноградівського сільського комунального ринку  які, в рамках цього дня, надали  продуктові  набори людям з обмеженими можливостями та дітям з інвалідністю.

Також висловлюємо вдячність всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що люди з обмеженими можливостями можуть бути і стають повноцінними  членами суспільства, відмінними фахівцями, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Тож хочеться побажати людям з обмеженими можливостями  витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності  плани та задуми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь