Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!

Дата: 07.12.2020 16:43
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

З 1 грудня 2020 року ТОВ «Херсонрегіонгаз» не має можливості здійснювати постачання природного газу побутовим споживачам Херсонської області. 

        У разі відсутності станом на 01.12.2020 року побутового споживача в Реєстрі споживачів будь-якого постачальника газу, побутові споживачі ТОВ «Херсонрегіонгаз», які станом на 01.12.2020 року не зробили вибору іншого постачальника газу, автоматично стають споживачами ТОВ «Газопостачальна компанія «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ», як постачальника газу «останьої надії».

       В термін до 29.01.2021 року отримувачам житлових субсидій та пільг необхідно обрати постачальника газу, заключити з ним договір на послугу «газапостачання», та надати до Управління соціального  захисту  населення Олешківської районної державної адміністрації (м.  Олешки, вул. Гвардійська, буд.6, тел. (05542)4-57-25, (05542)2-15-75) підтверджуючі документи з необхідними реквізитами (назва постачальника, код ЄДРПОУ, копія договору, № особового рахунку в підприємстві-постачальника газу). 

      Своєчасне надання громадянами інформації органам соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг. 

      З огляду на зазначене, з метою своєчасного та в повному обсязі надання громадянам передбачених законодавством соціальних гарантій, звертаємося з проханням до пільговиків та отримувачів житлових субсидій в найкоротші терміни повідомляти органи соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема постачальника природного газу для побутових потреб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь