Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Героїв Україна пам’ятає!

Дата: 23.02.2021 10:29
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

18-21 лютого вся Україна згадувала доленосні події України початку ХХІ століття та подвиг учасників Революції Гідності. У всіх закладах ЗСО Виноградівської сільської ради була проведена Тиха акція «Ангели пам’яті» (хвилина мовчання) та оформлені тематичні стенди: «Життя,  обірване на злетi…», «Героїв Україна пам’ятає!», «Герої нашого часу – учасники бойових дій у зоні АТО».

У Тарасівському ЗПЗСО вчителі провели години історичної правди «Нескорені, нескорені ніким Ви всі – герої нашої держави» для учнів 8-9 класів; усі учні закладу (1-11 кл.) долучилися до годин спілкування «Україна – територія гідності та свободи»,  які організували та провели класні керівники. Бібліотекарем шкільного закладу оформлено книжкову виставку «Шануймо подвиг героїв Майдану»..

Учні 10-11 класів переглянули документальні фільми «Майдан - Революції Гідності народу» (10 клас  Кузьменко Т.А), «Зима, що нас змінила». Для учнів 9-11 кл. учителі української мови та літератури провели патріотичні читання «Тебе я любив. І любив Україну, вона,  як і ти, у мене одна». Педагог-організатор закладу, класні керівники 1-11 кл., учні  долучилися до акції «Подаруй свого Янгола Героям Небесної Сотні».  

Проведено тематичні години спілкування для учнів Брилівського ЗПЗСО:

1.«Подвиги учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні» (4 клас).

2.«Небесна Сотня !» (1 клас).

3.«Вшанування подвигу учасників Революції Гідності» (2 клас).

4.«Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні» (3 клас).

5. «Початок війни Росії проти України» (11 клас).

6. «День Героїв Небесної Сотні – спогади і персони» (10 клас).

7. «День Героїв Небесної Сотні – передумови і опис подій» (9 клас).

8.«Перший бій УПА» (8 клас).

9. «День державного герба (символи)» (7 клас).

Бібліотеки також були активними учасниками акції. Тарасівська сільська бібліотека( Гулєвата Ю.О) провела урок звитяги « Герої Майдану»  для учнів 7 класу.

20 лютого в  Брилівській селищній бібліотеці була організована тематична викладка "20 лютого - День вшанування Героїв Небесної Сотні" та пройшли хвилини інформування  щодо вшановують Героїв Небесної Сотні під час подій Революції Гідності у грудні 2013 – лютому 2014 року.. В заході прийняли учні молодших класів та відвідувачі бібліотеки.

Педагогами  Клинівський ЗПЗСО організовано виставка плакатів та постерів «Слава героям». Відбулася демонстрація тематичного фільму «Зима, що нас змінила». Підчас  відео-подорожі Україною та світом «Місця пам’яті Героїв небесної Сотні» та на тематичній годині спілкування «Неоголошена війна» до учнів доведена об’єктивна інформація про доленосні події України початку ХХІ століття. Під час всіх заходів вшановано патріотизм і мужность громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її Європейського вибору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь