Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні військовослужбовці, ветерани війни та громадяни, звільнені з військової служби, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час чи внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій

Дата: 11.05.2021 08:57
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, ветерани війни та громадяни, звільнені з військової служби, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час чи внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій, доводимо до Вашого відома, що в ц.р. м.Києва 14-16 травня 2021 року відбудеться відбір кандидатів до збірної команди України для участі в спортивних змаганнях «Ігри Воїнів».

«Ігри Воїнів» - це міжнародні адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. Міністерство оборони США організовує цей захід вже восьмий рік поспіль. Цього року він проходитиме з 8 по 23 вересня в Орландо, штат Флорида, США.

Серед учасників – команди з  восьми країн світу: США, України, Австралії, Канади, Великобританії, Данії, Нідерландів та Грузії. 

Відбір учасників відбуватиметься у таких дисциплінах: біг (100 м, 400 м, 1500 м), штовхання ядра, пауерліфтинг (жим лежачи), веслування на тренажері (1 хв, 4 хв), стрільба з лука, кульова стрільба, плавання (50 м, 100м), велоспорт (індивідуальна гонка), баскетбол на візках, волейбол сидячи.

Взяти участь у відборі до збірної України у поточному році мають можливість ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій ООС або в ході миротворчих операцій за участю України з 1991 року.

У разі погіршення епідемічної ситуації через поширення коронавірусної інфекції 2019 – nCoV відбір кандидатів відбудеться в онлайн форматі.

Детальна інформація про умови й графік проведення змагань, перелік документів необхідних для участі, критерії та алгоритм відбору розміщена на офіційному вебсайті «Warrior Games» (www.warriorgames.in.ua.). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь