Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У центральній садибі Виноградівської територіальної громади відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України.

Дата: 25.08.2021 13:42
Кількість переглядів: 683

 

23 серпня на центральній площі села Виноградове пройшов святковий мітинг та церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Це свято – данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив мрію про державність, соборність і незалежність.

Секретар Виноградівської сільської ради Наталія Корнійчук звернулася до усіх жителів та гостей громади з привітальним словом, також до вітального слова приєдналися депутати громади.

Учасники художньої самодіяльності Виноградівського СБК ім. Є.С. Матвєєва та здобувачі освіти Виноградівського ЗПЗСО ім. О.М. Соценка подарували присутнім свої вірші та святковий флешмоб.

24 серпня гучно та з розмахом у селі Виноградове відсвяткували 30-ту річницю незалежності України. Розпочалося свято зі святкової ярмарки. Від самого ранку на площі біля будинку культури працював дитячий розважальний комплекс.

З 9-ої години учасники художньої самодіяльності Виноградівського СБК ім. Є.С. Матвєєва піснями та віршами вітали жителів та гостей села з величним національним святом.   

Основна святково-розважальна програма, присвячена Дню Незалежності України, розпочалася о 18:00 годині на площі біля Виноградівського СБК ім. Є.С.Матвєєва. Урочистості розпочалися з привітання голови Виноградівської територіальної громади Сергія Шматенка. Очільник громади відзначив, що цей день для України по-справжньому важливий та особливий, та побажав усім присутнім миру, злагоди та добробуту.

Після концерту відбулося масове гуляння і дискотека для всіх жителів села та гостей. Завершилося святкування Дня Незалежності України яскравим феєрверком.

Також до Дня Незалежності України проведено кубок Виноградівської ТГ з футболу та волейболу пляжного. У змаганнях з футболу взяли участь 3 команди: «Колос» (с. Виноградове), «Зоря Бос» (с. Привітне) та «Меліоратор» (смт Брилівка). Переможцями змагання стала команда «Колос», ІІ місце посіла команда «Меліоратор», ІІІ місце – «Зоря Бос».  

За результатами змагань волейболу пляжного серед дівчат І місце виборола команда с. Виноградове Шматенко Тетяна та Джуль Каріна, ІІ місце – команда смт Брилівка Стеценко Юлія та Скрипчук Яна, ІІІ місце – збірна команда с. Виноградове/смт Брилівка Кромп Ілона та Кісіль Юлія.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь