Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України у Тарасівському СБК та Тарасівській бібліотеці

Дата: 25.08.2021 13:55
Кількість переглядів: 797

23 серпня на площі біля Тарасівського СБК проведено мітинг до Дня Державного Прапора України. На ньому прозвучало, що український прапор - це наш історичний дух, наша совість і незламність, це - вічно жива пам`ять про героїчне минуле, це - гордість, слава і велич народу. Дякуємо усім, хто прийшов на мітинг вшанувати найголовніший символ рідної України.

Для вихованців середньої групи Тарасівського ЗДО "Світлячок" працівники Тарасівського СБК та бібліотеки провели конкурс малюнків на асфальті "Ми любимо рідну Україну". Спочатку малята декламували віршики, грали в гру "Облітав журавель", а потім малювали. Діти у своїх нехитрих малюнках виразили любов до України, до рідного краю і в подарунок отримали прапорці, розмальовки по темі та солодощі.

Вихованці середньої групи Тарасівського ЗДО "Світлячок" побували в Тарасівській сільській бібліотеці на майстер-класі по виготовленню книжкових закладок "Кольори незалежності". Малята ознайомились з державними символами України, згадували добре знайомі народні символи, декламували вірші, відгадували загадки. Діти від душі зробили свої маленькі подарунки іменинниці - рідній Україні і сподіваємось, що закладки в патріотичних кольорах стануть прикрасою дитячих книг вдома.

Поетеса села Тарасівка Коршун Наталя Володимирівна привітала Виноградівську громаду з  ювілеєм Дня Незалежності України. І подарувала рідній Україні вірш "Зацвіла в долині червона калина".

У Тарасівській сільській бібліотеці проходила акція "Привітай свою країну з ювілеєм!". Відвідувачі  бібліотеки  писали на сердечках свої побажання Україні - іменинниці та приклеювали їх на карту України біля улюбленого міста.

24 серпня у глядацькій залі Тарасівського СБК відбувся концерт «З Україною в серці», присвячений 30-й річниці Незалежності України. Тарасівчани, присутні на заході, вшанували багатовікову історію рідної України, а учасники художньої самодіяльності душевно, натхненно привітали усіх з найголовнішим святом нашої держави.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь