Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У податковій службі Херсонської області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 17.09.2021 08:32
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

 

Ще досі в пошуках роботи? Тоді ця інформація саме для тебе.

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оголошено конкурс на зайняття 17 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В», а саме:

  1. Начальник відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків (категорія «Б»).

  2. Начальник Високопільської ДПІ (категорія «Б»).

  3. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску, розгляду звернень платників податків управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  4. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  5. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  6. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  7. Старший державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  8. Старший державний ревізор-інспектор територіального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).

  9. Головний державний ревізор-інспектор відділу планових перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).

  10. Головний державний ревізор-інспектор відділу планових перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).

  11. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок ризикових платників управління податкового аудиту (категорія «В»).

  12. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту (категорія «В»).

  13. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту (категорія «В»).

  14. Головний державний ревізор-інспектор сектору трансфертного ціноутворення управління податкового аудиту (категорія «В»).

  15. Головний державний ревізор-інспектор сектору якості перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).

  16. Старший державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок оподаткування фізичних осіб управління податкового аудиту (категорія «В»).

  17. Головний державний ревізор-інспектор відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом (категорія «В»).

Детально ознайомитися з умовами проведення конкурсу та подати документи можна на Єдиному порталі вакансій державної служби: https://career.gov.ua

Не зволікай та долучайся до потужної команди податківців Херсонської області.

Пресслужба Головного управління 

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь