Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олешківська дитяча музична школа чекає на учнів!

Дата: 10.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 253

Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, нашої Держави. І хай там що, людство завжди прагне одного – зробити світ кращим для своїх нащадків.

На жаль, попри всі старання, наші діти все ж таки зазнали наслідків війни. Багато з них втратили своїх рідних, вимушені були залишити свої домівки, або й того гірше – не мали змоги цього зробити, і продовжують жити там, де щодня численні ворожі обстріли. І найменше, що ми можемо зробити для них, це мінімізувати їх страждання, піклуючись про них та створюючи всі умови для подальшого їх розвитку.

Гармонійний розвиток дитини – важка, але дуже важлива задача усіх батьків. Не останню роль у вихованні та освіті малечі грає музика. Вона дає змогу не тільки давати нові знання, але й активно розвивати емоційну сферу життя.

Саме тому, 8 серпня 2023 року, за ініціативою Олешківської міської територіальної громади, відбулося засідання робочої групи з підготовки проєкту договору про співробітництво між Олешківською міською територіальною громадою та Виноградівською сільською територіальною громадою у сфері мистецької освіти у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва Комунального закладу «Олешківська дитяча музична школа» Олешківської міської ради.

Комунальний заклад «Олешківська дитяча музична школа» Олешківської міської ради відновлює свою роботу у дистанційному форматі та запрошує до навчання всіх бажаючих!

Ми віримо в нашу ПЕРЕМОГУ і, що після звільнення лівобережжя Херсонщини, ми знов зустрінемося і продовжимо навчати та виховувати наших дітей!

Довідки щодо вступу до Комунального закладу «Олешківська дитяча музична школа» Олешківської міської ради за телефоном – 0509839074.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь