Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі школярі! Шановні батьки, освітяни!

Дата: 01.09.2023 13:26
Кількість переглядів: 41

 

      Від щирого серця вітаємо всіх зі святом, Днем знань, з початком нового 2023-2024 навчального року!

     1 вересня – це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за подолання нових висот. Нажаль, він теж буде нелегким, тому що починається другий рік поспіль  в реаліях війни.

      1 вересня - це початок нового етапу в житті для діточок, які стали сьогодні першокласниками. Ми впевнені, дорогі діти, що ви будете добре навчатися у школі  і будете радувати нас своїми успіхами. Бажаємо вам цікавого, неповторного, яскравого шкільного життя!

      1 вересня для випускників – це день, який запамятається на все життя. Дорогі 11-класники, пам’ятайте, ваша  подальша доля - у ваших руках. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти ЗНО або НМТ і вступити до закладів освіти інших рівнів.

      Шановні батьки! Ви сьогодні з хвилюванням проводжаєте своїх діточок  до школи. Ми теж вітаємо вас зі святом! Нехай діти частіше вас радують, а у вас для них завжди вистачає часу, тепла, любові, енергії та підтримки.

     Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати не тільки педагогам закладів загальної середньої освіти, а й педагогам закладів дошкільної освіти. Дякуємо всім тим,  хто не зрадив, хто чекає на повернення української влади, хто мріє проводити уроки та заняття за очною формою навчання, хто цікавиться життям своїх учнів та вихованців, і вболіває за свої заклади освіти.

     Уклінно дякуємо Вам, дорогі освітяни! Ви в цей нелегкий час проявили неабияку відповідальність у роботі. Не дивлячись на труднощі,  ви працювали з дітьми, передавали їм свої знання та вміння, підтримували та підбадьорювали,  тримали освітній фронт, робили свій вагомий внесок у нашу Перемогу!

     Всіх освітян вітаємо  зі святом, Днем знань! Бажаємо  міцного здоров’я, сімейного благополуччя, задоволення від своєї роботи, старанних учнів, вдячних батьків, а саме  головне - Перемоги і повернення на рідну землю.  І нехай всі наші мрії здійсняться!

 

         З повагою, Відділ освіти, культури та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь