Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2019 р., 09:49
29 березня 2019 року під час профорієнтаційного заходу «Сучасні ІТ-технології – майбутнім абітурієнтам Херсонських вишів» на базі Херсонського державного університету головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим та народним депутатом України Олександром Співаковським були вручені мобільні навчальні комп’ютерні комплекси закладам загальної середньої освіти Херсонщини. Серед 25 навчальних закладів є Виноградівський ЗПЗСО ім. О.М. Соценка, який отримав комп’ютерне обладнання, у складі: 1 ПК для вчителя Pentium G5400, 9 пристроїв-трансформерів (2 в 1) Prestigio Visconte Ecliptica, 1 Wi-Fi роутер TENDA AC15 загальною вартістю 154144,00 грн.
17 Квітня, 2019 р., 16:30
Колектив     Брилівської  лікарської амбулаторії   ЗПСМ  та  жителі  смт  Брилівка   висловлюємо    свою  повагу та  подяку  депутату Виноградівської  сільської ради  БОРЧАШВІЛІ  ВАЛЕНТИНІ  ЯКІВНІ за  постійну  допомогу лікарні  та її  пацієнтам.
17 Квітня, 2019 р., 16:30
Колектив     Брилівської  лікарської амбулаторії   ЗПСМ  та  жителі  смт  Брилівка   висловлюємо    свою  повагу та  подяку  депутату Виноградівської  сільської ради  БОРЧАШВІЛІ  ВАЛЕНТИНІ  ЯКІВНІ за  постійну  допомогу лікарні  та її  пацієнтам.
17 Квітня, 2019 р., 11:22
Пожежна охорона! Ми поздоровляєм Вас! Від пожежі Ви надійно Захищаєте всіх нас! Люди сильні Ви і мужні, І завжди в біді Ви дружні. Знаєте Ви що робить, І у кого що горить. Шансів у вогню немає, Якщо пожежника хтось викликає. І що робили ми б без Вас, Робота Ваша – вищий клас!
12 Квітня, 2019 р., 09:47
         З метою підвищення рівня пожежної безпеки та підтримання надійного протипожежного режиму 11 квітня у Тарасівському закладі повної загальної середньої освіти Виноградівської сільської ради  членами Брилівської пожежної команди проведено навчально-тренувальні заняття із залученням пожежного автомобіля та пожежно-технічного озброєння. 
05 Квітня, 2019 р., 15:48
05.04.2019 року о 15:00  відбулися засідання комісій з питань, пов’язаних з найменуваннями ( перейменуваннями) вулиць, провулків, розташованих на території Виноградівської сільської ради та присвоєння їм імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, від членів комісії, депутатів та жителів села Виноградове надійшли такі  пропозиції щодо назв вулиць: Казначеєвська, Киргизька, Турбаївська, Сухомлинського В.А., Каденюка Л.К., Сонячна.
03 Квітня, 2019 р., 14:24
Розпочався капітальний ремонт покрівлі житлового будинку за адресою: пл. Ювілейна, 7, смт Брилівка Олешківського району Херсонської області, за кошти виділенні Кабінетом Міністрів України  за сприяння Народного депутату Негоя Ф.Ф.                  
29 Березня, 2019 р., 14:14
         У межах реалізації освітньої реформи планується створити нове освітнє середовище в закладах загальної середньої освіти шляхом оновлення навчально-методичної та матеріально-технічної бази. Реалізовуючи план перспективного розвитку Херсонської області на 2019-2012 роки Виноградівська об’єднана територіальна громада Олешківського району, Херсонської області розуміючи, що розвиток людського капіталу починається саме з шкільної парти, направила свій фінансовий ресурс на зміцнення матеріально-технічної бази предмету трудове навчання. А саме за сприяння голови Виноградівської сільської ради С.В. Шматенко, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Н.І. Снігур, начальника відділу освіти, культури та спорту О.М. Джуль було придбано для кабінетів обслуговуючої праці 3 - комплекти швейних машин на загальну суму 125 154 грн. (1 коплект - 10шт., 41 718 грн.) для Виноградівського ЗПЗСО, Тарасівського ЗПЗСО, Брилівського ЗПЗСО. А також професійні праски 3 шт. х 5600=16800грн. та підведено електромережу для швейних машин у Виноградівському ЗПЗСО на суму 8000 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь