Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2019 р., 09:55
     5, 6, 7 червня 2019 року у м. Скадовську відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль  - конкурс дитячої та юнацької творчості «Скадовськ  збирає друзів». Метою фестивалю – конкурсу є підтримка , розвиток та популяризація різних видів мистецтва, встановлення і зміцнення тісних культурних та творчих зв’язків між учасниками заходу, розвитку поваги у молоді до світових культурних досягнень і цінностей.
13 Червня, 2019 р., 09:16
10 Червня, 2019 р., 14:22
 Гарний літній подарунок отримали найменші  мешканці села  Виноградове.
07 Червня, 2019 р., 13:35
           Фестиваль дитячої та юнацької творчості «Планета талантів», присвячений міжнародному дню захисту дітей вже став традицією Виноградівської ОТГ. Захід відбувся 3 червня у Виноградівському сільському будинку культури ім. Є.С. Матвєєва, в якому прийняли активну участь заклади шкільної, дошкільної, позашкільної  освіти та заклади культури. Юні таланти з усієї громади мали змогу проявити себе у чотирьох номінаціях: вокальне, хореографічне, театральне та інструментальне мистецтво. Неймовірні виступи показали понад 180 учасників, кожен номер відрізнявся неабиякою майстерністю і проникливістю.
05 Червня, 2019 р., 14:17
1 червня 2019 року  у м.Миколаїв від імені Проекту ЄС "Угода мерів" відбулося офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні. Протягом зазначеного дня проходили публічні заходи, які спрямовані на формування ідеї ефективного використання енергоресурсів  та формування екологічно-дружньої поведінки серед локальних громад та людей, що можуть впливати на енергетичну політику громади, а саме : міських та селищних голів, очильників державних інституцій та представників депутатського корпуси.
04 Червня, 2019 р., 13:56
Що таке «домашнє насильство», згідно із законом?
30 Травня, 2019 р., 15:52
Талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна дитина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. В цьому році таким полем став традиційний
28 Травня, 2019 р., 08:43
З 20 по 24 травня 2019 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» (ULEAD with Evrope) та в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – II», який впроваджується   в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH   , яка спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією представники громади сільський голова Шматенко Сергій Вілійович та спеціаліст з муніципальних ініціатив та інвестицій Дівіль Валентина Іванівна взяли участь у навчальному візиті до Латвії з метою ознайомлення з досвідом впровадження заходів з енергоефективності та енергетичного менеджменту в муніципалітетах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь