Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2020 р., 15:10
27 листопада 2020 року у сільський клуб с. Мирне доставлено новенькі театральні крісла, які буде встановлено у концертній залі. Крісла були придбані за кошти Виноградівської сільської ради у сумі 49 519,00 грн. Щиро дякуємо Виноградівській сільській раді та депутатському корпусу Виноградівської сільської ради за виділені кошти на забезпечення комфортних умов для відпочинку мешканців та гостів с. Мирне.
24 Листопада, 2020 р., 16:27
У закладах ЗСО Виноградівської сільської ради було проведено наступні тематичні заходи:
24 Листопада, 2020 р., 09:06
Оперативна інформація про COVID-19 на території Виноградівської ОТГ станом на 23.11.2020
24 Листопада, 2020 р., 08:58
13 листопада 2020 року класні колективи Брилівського ЗПЗСО доєдналися до проведення Єдиного національного online уроку в рамках національного проекту «Безпечна країна», який було проведено в рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху, що проходив з 09.11.2020 по 15.11.2020 року та покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму і смертності на українських дорогах та пошуку шляхів їх подолання.
24 Листопада, 2020 р., 08:55
Цього дня було прийнято перший в історії документ, який об’єднав майже всі країни світу, — Конвенцію про права дитини. З цієї нагоди, класні колективи 1-4 класів Брилівського закладу ПЗСО приєднались до ініціативи «Найбільший урок у світі» про права дитини: #Найбільший_урок_у_світі. #Знаю_права_і_змінюю_світ: У 1- Б, 2-А та 2-Б класах, класні керівники Статкевич Н.В., Погребняк І.О та Порубльова С.М., пройшла година спілкування "Мої права ", на якій малята познайомилися з правами дітей всього світу, переглянули мультфільм та розфарбували розмальовки "Права дитини в малюнках". У 4-Б класі, класний керівник Ястреб В.Г., пройшла виховна година у формі засідання Круглого столу "Всесвітній день дітей. Права дитини". Школярі повторили відомості про права дитини, висловили своє ставлення про свої права, переглянули цікаве відео, наостанок у класі розквітла квітка прав дитини. У 4-А класі, класний керівник Хижко Т.Л., пройшла виховна година «Кожна дитина має право на відпочинок».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь