Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

     Служба у справах дітей Виноградівської територіальної громади відновила свою роботу для забезпечення оптимального функціонування цілісної системи захисту прав дітей в територіальній громаді.

     Служба має право юридичної особи, є підзвітною, підконтрольною та підпорядкованою начальнику Виноградівської сільської  військової адміністрації.

     Основні завдання та повноваження служби

  1. реалізація на території територіальної громади державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності;
  2. підтримка дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;
  3. проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань, що належать до компетенції служби, зокрема, через засоби масової інформації.

 

     Інформуємо, що починаючи з 24.02.2022 року по теперішній час територія Виноградівської громади тимчасово окупована. Служба у справах дітей відновила свою роботу з жовтня 2023 року і працює дистанційно.

 

Актуальна адреса поштової скриньки для електронного листування

ssd@vynogradivska-gromada.gov.ua.

13 Вересня, 2024 р., 10:36
В Україні тисячі дітей зростають без сім‘ї та позбавлені батьківської турботи. Але для кожної дитини сім’я – це можливість зростати в любові та безпеці, відчувати турботу, долати разом труднощі. Сімейні форми виховання, усиновлення та послуга патронату можуть дати дітям стабільне майбутнє, а родинам — радість від турботи про інших.
26 Серпня, 2024 р., 10:36
Домашнє насильство – діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.
15 Серпня, 2024 р., 09:41
Кабінет міністрів України спростив для тимчасово переміщених неповнолітніх українців процедуру отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
09 Серпня, 2024 р., 11:41
На підконтрольну територію України  з нашої громади, яка на теперішній час є окупована, вдалось евакуювати ще одну родину, на вихованні якої перебувало двоє дітей-сиріт.
02 Липня, 2024 р., 10:08
Постанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств “Міжнародний дитячий центр “Артек”, “Український дитячий центр “Молода гвардія” і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, за принципом “гроші ходять за дитиною”.
26 Червня, 2024 р., 11:37
Для евакуації з тимчасово окупованих територій чи рф громадяни України можуть скористатися пунктом пропуску Колотилівка (рф) – Покровка (Україна). Там вас зустрінуть волонтери й безкоштовно перевезуть до міста Суми.
14 Червня, 2024 р., 09:53
З тимчасово окупованої території нашої громади повернули ще одну дитину, яку не змогли самостійно вивезти її найближчі родичі.
04 Червня, 2024 р., 10:31
Хай це питання буде актуальним для кожного не лише у День захисту дітей. Тож до справи. Ось з чого рекомендуємо почати 👇
01 Червня, 2024 р., 09:00
Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.
10 Травня, 2024 р., 10:11
Кір - це небезпечна для всіх не вакцинованих дітей та дорослих інфекція.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь