Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

25 Квітня, 2024 р., 11:44
Українська мережа ЗА ПРАВА ДИТИНИ проводить кампанії «Дитину повернути додому не страшно», в межах проєкту «ШЛЯХ ДОДОМУ», через поширення інформаційного соціального ролика про цей проєкт.
02 Квітня, 2024 р., 10:02
Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО".
22 Березня, 2024 р., 10:31
Дитячий будинок сімейного типу  (ДБСТ) – це окрема сім’я, яка бере на виховання та спільне проживання не менш ніж 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Вона створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі.
07 Березня, 2024 р., 09:36
Інформацію підготувала команда громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.
01 Лютого, 2024 р., 09:50
Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.
28 Грудня, 2023 р., 09:54
І ще трьох дітей з тимчасово окупованих територій вдалося повернути команді Save Ukraine. Таким чином завершена 14 рятувальна місія, впродовж якої врятували 14 дітей, семеро з яких — це діти, позбавлені батьківського піклування.
06 Грудня, 2023 р., 14:03
День Святого Миколая у грудні розпочинає цикл зимових свят в Україні. Це велике церковне свято і улюблений день дітлахів, які традиційно отримують «від Миколая» солодощі та подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь