Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Вересня, 2021 р., 08:37
Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. В 2021 році День фізичної культури і спорту України припадає на 11 вересня. Офіційно воно засноване в 1994 році.
06 Вересня, 2021 р., 11:25
Третього вересня 2021 року на території Виноградівського освітнього закладу відбулося урочисте відкриття сучасного футбольного поля зі штучним покриттям. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу молодим спортсменам проводити комфортні тренування з футболу та виховувати здорову та успішну молодь. На відкриття завітали почесні гості – сільський голова С. В. Шматенко, начальник відділу освіти О. М. Джуль, учні, вчителі, батьки, тренери та футбольні команди.
31 Серпня, 2021 р., 16:05
29 серпня – дата, викарбувана на тілі нашої України кров’ю. День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
31 Серпня, 2021 р., 16:02
30 серпня 2021 року у Виноградівській сільській раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади - спеціаліста І-ї категорії з юридичних питань. Кандидат - Казанцева Дар'я Олександрівна, успішно склала іспит та рекомендована комісією для призначення на посаду. Вітаємо!
28 Серпня, 2021 р., 11:56
24 серпня у сільському клубі с. Мирне відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України «Моя Україна – єдина та вільна!». Для гостей та мешканців села виступали колективи сільського клуба із піснями, танцями та жартівливими сценками,  за участі сільської бібліотеки у фойє сільського клубу красувалася інформаційна вітрина, а на території – фотозони. По завершенню концертної програми були проведені розважальні конкурси та святкова молодіжна дискотека.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь