Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Серпня, 2021 р., 16:02
30 серпня 2021 року у Виноградівській сільській раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади - спеціаліста І-ї категорії з юридичних питань. Кандидат - Казанцева Дар'я Олександрівна, успішно склала іспит та рекомендована комісією для призначення на посаду. Вітаємо!
28 Серпня, 2021 р., 11:56
24 серпня у сільському клубі с. Мирне відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України «Моя Україна – єдина та вільна!». Для гостей та мешканців села виступали колективи сільського клуба із піснями, танцями та жартівливими сценками,  за участі сільської бібліотеки у фойє сільського клубу красувалася інформаційна вітрина, а на території – фотозони. По завершенню концертної програми були проведені розважальні конкурси та святкова молодіжна дискотека.
28 Серпня, 2021 р., 11:47
23 серпня на площі біля Брилівського селищного будинку культури була проведена концертна святкова програма до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України.
26 Серпня, 2021 р., 11:11
У серпні 2014 року під містом Іловайськ розгорнулась одна з найстрашніших битв для української армії у війні на Донбасі. Бої тривали майже місяць, з 6 по 29 серпня і увійшли в історію під назвою “Іловайський котел”.  Українська армія втратила 366 воїнів, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 - потрапили у полон. Це спонукало українську сторону погодитися на умови Мінського перемир’я, підписаного 5 вересня 2014 року в білоруській столиці.
26 Серпня, 2021 р., 11:04
З нагоди  30-ї річниці Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України в Привітненському СБК відбулися урочистості і святковий концерт.
25 Серпня, 2021 р., 13:55
23 серпня на площі біля Тарасівського СБК проведено мітинг до Дня Державного Прапора України. На ньому прозвучало, що український прапор - це наш історичний дух, наша совість і незламність, це - вічно жива пам`ять про героїчне минуле, це - гордість, слава і велич народу. Дякуємо усім, хто прийшов на мітинг вшанувати найголовніший символ рідної України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь