Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2020 р., 08:19
Про початок пожежонебезпечного періоду в лісах 2020 По державному підприємству «Великокопанівське лісомисливське господарство» почався пожежонебезпечний період 2020 року. Підприємством було проведено першочергову підготовку (відповідно до фінансового стану підприємства) до гасіння лісових пожеж. Та пожежі в лісі краще не допустити ніж потім гасити, тим паче в наших умовах південного степу та наших погодних умовах . Нагадуємо що під час пожежонебечного періоду , відповідно до Правил пожежної безпеки у лісах України, ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: ?розведення багать у лісі ?заїзд на територію лісового фонду ?відвідування населенням хвойних насаджень при 5-му класі пожежної небезпеки (надзвичайна небезпека) за умовами погоди. ? палити, кидати у лісі непогашені сірники, недопалки пального, заправлення двигунів тощо). ?випалювати траву та інші рослинні рештки на землях лісового фонду, а також на інших земельних ділянках, що безпосередньо примикають до лісу (у тому числі проводити сільськогосподарські пали). ?Звалювати та спалювати у лісових насадженнях сміття, будівельні залишки, побутові та горючі відходи тощо. Просимо Вас дотримуватись даних правил та при виявленні пожежі дзвонити або в дснс за номером 101 або на лісо пожежну станцію Великокопанівського лісництва 0554248-787.???? Адміністрація ДП "Великокопанівське ЛМГ"
16 Березня, 2020 р., 08:06
13 березня 2020 року в адміністративному приміщенні Виноградівської сільської ради (актова зала) за головування Виноградівського сільського голови Сергія Шматенка, відбулася нарада керівників закладів освіти  ппідпорядкованих Відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради.
11 Березня, 2020 р., 12:42
5 та 6 березня 2020 року, в рамках заходів по благоустрою населених пунктів Виноградівської сільської ради, було проведено грейдерування доріг і провулків у селах Тарасівка та Клини. 7 березня було здійснено ямковий ремонт вулиці Садової в с. Тарасівка. В.о. старости Тарасівського старостинського округу Катерина ФЕДОРИШИНА
06 Березня, 2020 р., 10:20
Милі жінки, вітаємо вас з 8 Березня! Бажаємо вам вічної краси, ніжності і величезної любові. Нехай у вас збуваються мрії, а кожен новий день приносить лише радість та посмішки! З повагою сільський голова від імені громади
04 Березня, 2020 р., 11:47
Зареєстровано перший випадок короновірусу в Україні - у Чернівцях. КОНТЕКСТ: Чоловік 26 років приїхав із дружиною  з Італії. На момент температурного скринінгу на кордоні температура була нормальною. По приїзді людина отримала консультацію у сімейного лікаря. Симптоми з’явилися 28 лютого. Звернувся по допомогу 29 лютого, був ізольований, взяті тести на грип та короновірус. Тест виявився позитивним.. Наразі чоловік перебуває у інфекційній лікарні, дружина - в самоізоляції у себе вдома, з нею постійно контактує лікар. СИСТЕМА СПРАЦЮВАЛА ТАК, ЯК НАЛЕЖИТЬ. По-перше ДОСЛУХАЛАСЯ до рекомендацій Міністерства охорони здоров‘я про самоізоляцію та по приїзді до Чернівців не контактувала із близькими та родичами. Тобто, добровільно само ізолювалися. По-друге, після заяви громадянина було викликано спеціальну бригаду швидкої, пацієнт був доправлений у заклад, який визначено наказом МОЗ по Чернівецький області. По-третє, з 4 випадків підозри на короновірус підтвердився лише один випадок. Працюють з контактними особами, з якими контактували ці люди - вони наразі перебувають у самоізоляції. Жодних екстремальних подій не сталося. Ми перебуваємо в тій самій фазі розповсюдження епідемії, що й раніше - на стадії «поодиноких випадків». Наші служби діють у чіткій відповідності до інструкцій. На випадок зміни ситуації у нас є чіткий алгоритм. ЩО РОБИТИ? По-перше, зберігати спокій. Адже система показала свою здатність протистояти викликам та діяти швидко і чітко. По-друге, дотримуватися рекомендацій з особистої гігієни та перебування у громадських місцях. По-третє, не скуповувати маски!!! Пам’ятати, що маска не захищає від вірусу здорову людину. Маска має надягатися ЛИШЕ на людину, яка має симптоми ГРВІ, щоб вона не заразила оточуючих. А створений внаслідок панічних настроїв дефіцит масок лише шкодить лікарням, зокрема - хірургії.
02 Березня, 2020 р., 13:55
З метою забезпечення якісної підготовки та організації освітньої діяльності на території Виноградівської ОТГ в адміністративному приміщенні Виноградівської сільської ради 02 березня 2020 р. відбулася нарада керівників ЗЗСО, головного бухгалтера відділу освіти культури та спорту  під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Снігур Н.І. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь