Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Січня, 2020 р., 14:54
Виноградівська об’єднана територіальна громада підтримує проект «Залучення мешканців об’єднаних громад до реалізації реформ, шлях до розв’язання конфліктів» Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень в рамках проектної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Та зацікавлена в здійсненні його заходів на території населених пунктів громади. 26 грудня 2019 року експерти проекту презентували  «Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю Виноградівської сільської ради на 2020 рік».    
13 Січня, 2020 р., 15:53
Працівники культури Виноградівської ОТГ (вокальний колектив "Квітень" Брилівського СБК, керівник Крижановський В. та гурт "Веселі Чалбасчани" Виноградівського СБК ім. Є.С.Матвєєва, керівник Сухіна В.) прийняли активну участь у даному заході і достойно представили свою громаду, почастувавши гостей смачною кутею під запальні щедрівки. Окрім дипломів та пам'ятних подарунків наші колективи отримали позитив і насолоду від неперевершеного свята
13 Січня, 2020 р., 11:12
19 грудня 2019 року в залі засідань Виноградівської сільської ради відбулося засідання Молодіжної ради Виноградівської сільської  ради, яка була заснована як консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики, за ініціативи заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Снігур Н.І. Молодіжна рада створена з метою розвитку Виноградівської ОТГ покликана згуртовувати молодь, та тісної співпраці з органами місцевого самоврядування для створення та реалізації цікавих проектів на території нашої ОТГ. До складу Молодіжної ради Виноградівської сільської ради увійшли лідери учнівського самоврядування та активна молодь Виноградівського ОТГ.
13 Січня, 2020 р., 09:04
У рамках проекту «Енергоефективність у громадах II», який впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), 11 грудня у місті Київ пройшов спеціальний семінар для фасилітації спілкування між представниками муніципалітетів, ОТГ та надавачів послуг у сфері енергоефективності. Участь у заході прийняли представники Баранівської, Білокуракинської, Виноградівської, Каланчацької, Коростишівської ОТГ, Глухіву, Миргороду, Токмаку та Українки а також представники зацікавлених компаній.
13 Січня, 2020 р., 08:56
Україна: Великі міста - великі можливості ?! Це була відкрита дискусія тренерів і представників міст про те як підготувати інвестиційний план для реалізації ПДСЕР з урахуванням внутрішніх фінансових та інституційних можливостей Підписантів, доступних зовнішніх джерел фінансування і механізмів фінансування від МФО, донорів і приватних інвесторів. Тема управління проектами і проектного менеджменту в рамках ПДСЕР була розглянута на практичних прикладах реалізації проектів в рамках Програми ЕС "Угода мерів - демонстраційні проекти".Так, Ян Ваандерс, керівник Програми CoM DeP, розглянув з учасниками тренінгу приклади проектного циклу і складу Групи реалізації проектом в секторі вуличного освітлення, будівель і центральної теплової системи. Економічне обгрунтування проектів, система ранжирування проектів в рамках ПДСЕР, тендерні процедури, система мотивації персоналу і, звичайно, практичні завдання та кейси українських міст - саме такою насиченою програмою і був тренінг!
27 Грудня, 2019 р., 13:21
Шановні жителі громади! Вітаю вас з Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у ваш дім.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь