Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2020 р., 15:42
   13 лютого 2020 року у Брилівському СБК з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся захід, на якому були присутні голова Виноградівської с/р Шматенко С. В., спеціаліст I категорії Виноградівської с/р Брилівського старостинського округу Дубовик І. В., голова спілки ветеранів Афганців Коваленко М. М., голова громадської організації «Ветеран» Покришева З. О., а також учні Брилівського ЗПЗСО та вчителі.
17 Лютого, 2020 р., 11:06
14 лютого 2020 року на базі Виноградівського закладу ПЗСО   ім. О.М. Соценка відбувся ІІ етап обласного спортивно-масового заходу «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях взяли участь:
11 Лютого, 2020 р., 15:12
На минулому тижні у м. Херсон в рамках реалізації проєкту "Енергоефективність у громадах ІІ", що виконується GIZ відбувся тренінг "Енергоменеджмент в лікарнях" у якому взяла участь спеціаліст- енергоменеджер громади та отримала сертифікат про навчання "Енергоаудит та енергоменеджмент у громадах ІІ" Поступово українські лікарні стануть енергоефективними. Тож ми проходимо навчання для впровадження заходів з енергоефективності в нашій громаді.
10 Лютого, 2020 р., 11:40
Шановні жителі громади! Внаслідок різкого погіршення погодних умов 06 лютого 2020 року було пошкодженно 15 повітряних ліній електричних мереж. На відновлювальні роботи вийшли аварійно-ремонтні бригади Олешківського відділення РЕЗ і ЕМ. Бригади працювали в посиленому режимі, навіть в нічний період доби. Завдяки їх злагодженим та професійним діям електроживлення повернулося в оселі кожного жителя громади. Повністю повернути освітлення вдалося у суботу 8 лютого. Висловлюємо слова щирої вдячності бригадам-ремонтників та місцевим електрикам. Дякуємо вам за працю, а жителям за терпіння та розуміння. З повагою сільський голова Сергій ШМАТЕНКО
07 Лютого, 2020 р., 09:34
04 лютого 2020 року на базі Брилівського закладу повної загальної середньої освіти відбувся ІІ етап змагань з баскетболу за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році.
03 Лютого, 2020 р., 14:42
Сьогодні 3 лютого 2020 року  в адміністративній будівлі Виноградівської сільської ради  відбувся урок для  учнів 7-А класу  Виноградівського ЗПЗСО  на тему «Хто господар у місцевій громаді. Місцеве самоврядування» з курсу громадянознавство «Мистецтво жити в громаді».З учнями провели бесіду щодо роботи Виноградівської сільської ради кожного дня голова Шматенко С.В, секретар ради Корнійчук Н.І., заступник  сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Снігур Н.І,, начальник земельного відділу Дівіль В.І.  та  вчитель історії та громадянознавчих дисциплін Нікішенко Ірина Віленівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь