Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2020 р., 11:38
25 лютого 2020 року на базі Олешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися попередні регіональні змагання з баскетболу у яких прийняли участь переможці ІІ етапу -  команди юнаків та дівчат Брилівського закладу ПЗСО. Представниці прекрасної статі посіли ІІІ місце, а юнаки – ІІ місце у змаганнях і прийматимуть участь у наступному – зональному етапі.
02 Березня, 2020 р., 10:45
Останній зимовий день для Виноградівської ОТГ пройшов у колі друзів-освітян. 29 лютого 2020 року на базі Виноградівського закладу ПЗСО ім. О.М. Соценка та Виноградівського сільського будинку культури ім. Є.С. Матвеєва відбулася щорічна Спартакіада працівників освіти Олешківського району, участь у якій прийняли 8 команд. Змагання проводились з таких видів спорту: волейбол, баскетбол, теніс настільний.
02 Березня, 2020 р., 09:39
Дві перемоги «Збірної Херсонської області» в Харкові  25-26 лютого 2020 року в місті Харків пройшов ІІІ тур чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2005 року народження та молодше.  У цьому турі приймали участь 2 групи команд: «ДВУФК-МСДЮСШОР» м. Дніпро, КЗ «ХПКСП» ХОР м. Харків, «Збірна Херсонської області» м. Нова Каховка та «КДЮСШ №1» м. Луцьк, ЛДЮСШ «Енергетик» м. Львів, які грали за системою «стінка на стінку».  Наші юні волейболісти під керівництвом Петра та Галини Бойко впевнено з однаковим рахунком 2:0 обіграли однолітків зі Львова та Луцька.  «Збірна Херсонської області» продовжить боротьбу за медалі в фінальній частині, яка, доречі, відповідно до положення змагань та в результаті найбільшої кількості очок, набраних за підсумками зіграних 3-х турів чемпіонату, пройде в Новій Каховці 08-12 квітня 2020 року.  Вітаємо наших спортсменів, їх тренерів (Петра Бойко, Галину Бойко, Павла Джуля, Наталію Чухрай, Петра Завгороднього) з вдалим виступом та бажаємо успіху у фіналі!
26 Лютого, 2020 р., 13:06
Представники Олешківської державної податкової інспекції Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з метою залучення до кампанії декларування 2020 провели роз’ясненя, консультації щодо  нововведень у використанні РРО, легалізації найманої праці, нарахування земельного податку, отримання номеру облікової Картки платника податків .
24 Лютого, 2020 р., 09:29
21-22 лютого 2020 року в рамках просвітницького проекту ТСН щодо можливостей громад для саморозвитку, за підтримки Посольства Великої Британії, в конференц-залі сільської ради Виноградівської ОТГ було проведено серію воркшопів з метою стимулювання економічного зростання громади та підтримки процесу децентралізації в Україні.
20 Лютого, 2020 р., 09:17
Сьогодні, 20 лютого 2020 року, шості роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності.   
19 Лютого, 2020 р., 10:25
Яким був День відкритих дверей в Херсонському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою»? ????

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь