Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова інформує

24 Січня, 2022 р., 09:00
Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Виноградівської сільської територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців близько 24,5 млн гривень податків і зборів. Це більш як на 3,3 млн гривень перевищує показники 2020 року.
14 Січня, 2022 р., 15:17
У зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій в центрі обслуговування платників Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі рекомендуємо платникам отримувати адміністративні послуги в онлайн режимі через Електронний кабінет платника.
14 Січня, 2022 р., 15:11
 До уваги платників податків: стартувала кампанія декларування доходів, одержаних у 2021 році
14 Січня, 2022 р., 15:07
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про відповідальність за порушення вимог щодо застосування РРО та/або ПРРО.
14 Січня, 2022 р., 15:02
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про форму товарних чеків.
14 Січня, 2022 р., 14:59
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про порядок реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій.
14 Січня, 2022 р., 14:54
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про особливості оподаткування податком на доходи фізичних осіб (ПДФО).
14 Січня, 2022 р., 14:46
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі доводить до відома, що в грудні 2021 року набули чинності окремі норми Закону України від 30 листопада 2021 року №1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь