Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Вересня, 2019 р., 09:18
Шановні жителі Виноградівської сільської о’бєднаної територіальної громади, хочемо поінформувати Вас, що за результатами конкурсу, проведеного Асоціацією «Енергоефективні міста України», що впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» наша громада отримала фінансування заходів   з проведення енергоаудитів із видачею енергетичних сертифікатів для   будівель комунальної власності – Брилівський заклад дошкільної освіти ясла-садок «Берегиня», Виноградівський заклад повної загальної середньої освіти ім. О.М.Соценка Виноградівської ОТГ. Асоціація «Енергоефективні міста України» є уповноваженим партнером з реалізації цього компоненту в рамках ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ».
26 Вересня, 2019 р., 15:41
25 вересня 2019 року у м. Херсоні, на майданчиках для волейболу пляжного в «Гідропарку», з метою популяризації волейболу пляжного в області, підвищення майстерності гравців, пропаганди здорового способу життя і занять фізичною культурою та спортом, підготовки до чемпіонату України з волейболу пляжного, відбувся чемпіонат Херсонської області з серед дівчат до 16 років (2004р.н. та молодше).
26 Вересня, 2019 р., 15:36
21-22 вересня 2019 року на Арабатській Стрілці на базі пансіонату «Сокіл» КБ «Південний» проведено обласну Спартакіаду органів місцевого самоврядування Херсонщини.
25 Вересня, 2019 р., 16:09
У Виноградівському закладі повної загальної середньої освіти  ім. О.М. Соценка було здійснено капітальний ремонт санвузлів, на який витрачено 903 188.00 гривень із залишків освітньої субвенції. Під час ремонту демонтовано стару сантехніку, каналізаційні  труби,  водогін, електромережу та оздоблення туалетних кімнат.  Наразі їх оснащено  світлими  кахлями  під  мармур, встановлені окремі  кабінки з  металопластику, нове  сантехнічне  обладнання, а на  стелях  засяяли  енергозберігаючі  світодіодні  лампи. Приємно і те, що  після встановлення бойлеру,  у  кранах  з’явилася  тепла  вода.  Для дітей з особливими освітніми потребами, у  санвузлі   на  першому  поверсі,  встановлено  спеціальну  кабінку.
20 Вересня, 2019 р., 15:06
15 вересня 2019 року у селі Виноградове (Виноградівський сільський будинок культури ім. Є.С. Матвєєва), з метою розвитку та популяризації Кіокушин карате в Україні, підвищення спортивної майстерності спортсменів та зміцнення спортивних відносин між клубами, відбувся IV ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ Херсонської області з КІОКУШИН КАРАТЕ пам’яті В.В. Соценко, (Положення чемпіонату погоджено начальником управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської ОДА Ю.Б. Каном та затверджене президентом ГО «Федерація Кіокушин карате та рукопашного бою» С.С. Всеволодовим).
13 Вересня, 2019 р., 11:22
З метою популяризації здорового способу життя, залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту у закладах загальної середньої освіти Виноградівської сільської ради з 02 по 08 вересня був проведений Олімпійський тиждень.
12 Вересня, 2019 р., 08:25
З 5 по 7 вересня 2019 року. До складу збірної команди Олешківського району увійшли і педагоги Виноградівської об’єднаної територіальної громади:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь